Miért van ez? Miért gondolja ezt mindenki?
Figyelt kérdés
Miért gondolja azt mindenki, hogy rossz az, ha valakinek vannak igényei, elvárásai a másikkal szemben? Mért nem ismeri el/fel senki azt, hogy akinek semmi elvárása nincs, az saját maga ellensége? Ennyire önbizalomhiányos lenne mindenki?2014. márc. 16. 15:39
11/28 A kérdező kommentje:
Nyilván arra gondoltam én is, hogy csak azt várom el a másiktól, amit én is nyújtani tudok. De ha valakinek még ez sem tetszik, arról szinte ordít, hogy saját magát is semmibe veszi, ami a legaljasabb szellemi rabszolgaság.
2014. márc. 16. 15:47
12/28 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted azt, hogy miért gyökereztelek le. Hát azért, mert ez szexuális fenyegetés, hogy jól megdugsz, talán megerőszakolsz? Ezen túlmenően azt vontad kétségbe, hogy eszemnél vagyok, és 100%-os valóságnak vetted, hogy majd akkor leszek épeszű, ha megerőszakolsz. Még mindig nem világos, hogy miért voltatok gyökerek?
2014. márc. 16. 15:50
13/28 anonim válasza:
Még mindiog nem mondtam ilyet. Ba zdmeg te keversz valamelyik más kommentelővel. LOL.
14/28 A kérdező kommentje:
Denis-szel ketten voltatok ebben benne együtt, és röhögtetek ezen. Az életben is képesek volnátok nami erőszakot elkövetni valakin azért, mert nem tetszik, amit mond? Vagy csak szeretnétek?
2014. márc. 16. 15:56
15/28 anonim válasza:
Mivan?
Te nem veszed a lapot angyalom!
Hogy érthetsz mindent ennyire félre?
Te mindent komolyan veszel , a leges legkomolyabban?
Szoktál te nevetni?
16/28 anonim válasza:
Össze-vissza hergeltétek egymást. Mindenki hülye volt, kivétel nélkül. Na. Ti is fiúk, és te is, Zavar. Nem érdemes nethuszárkodni egy ilyen elfajzott téma miatt. Akkor inkább politizáljatok, vagy kaparjátok ki egymás szemét egy elhagyatott sikátorban.
17/28 anonim válasza:
Komolyan fejátültetést kéne alkalmazni nálad Édesem. Senki nem beszélt semmilyen erőszakról. Komolyan szakemberre lesz szükséged, ha ennyire erre akarod projektálni a kommenteket. Szó sem volt ilyesmiről. Megerőszakolt valaki? :S
18/28 A kérdező kommentje:
Denis, ha azt írnám, hogy te olyan hülye vagy, hogy mindjárt hozom a 200 kilós, kigyúrt homo haveromat, aki jól seggberak téged is, de még apádat is, aztán bedobom, hogy nevessé' má' ezen, akkor te úgy fogsz reagálni, hogy tényleg, de jó egy vicc volt!
2014. márc. 16. 16:03
19/28 A kérdező kommentje:
Nem, de azt a kifejezést használtátok, hogy jól meg kéne engem dugni, tehát nyilván megerőszakolni, mert többször is kijelentettem, hogy nem fekszek le senkivel. Tehát casak erőszakról lehetett szó. De azért vegyem viccnek. Te meg vedd viccnek, ha azt mondom, hogy dugd meg anyádat, jó?
2014. márc. 16. 16:05
20/28 anonim válasza:
Jól van! :D Heveskedsz, kicsit lassíts mert vödör víz lesz a vége! :D Hát ez kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!