Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srác szinte minden nap...

Ha egy srác szinte minden nap ír nekem, attól még lehet, hogy nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Ő egy olyan srác, aki nem bókolgat, inkább beszólogat, de én látom benne a kedvességet is, csak ő inkább bunkózik, úgy gondolja, az a csajozási technika jobban beválik - és szerintem van is benne igazság. Néha azért bedob egy pici flörtöt (persze azt is csak bizonyos kereteken belül). Eddig kétszer találkoztunk (kettesben). Az első nagyon jó volt, a második elment - nem igazán tudott mit kezdeni velem. Azóta csak úgy akar találkozni, hogy nem kettesben lennénk, már kétszer hívott bulizni, de nemet mondtam. Én egyszer hívtam, h kettesben találkozzunk, de nem jött. Most itt tartunk. És már 1-2 hónapja szinte minden nap rám ír facebookon. Van, hogy sokat beszélgetünk, van hogy csak pár szót, de a lényeg, hogy keres minden egyes nap. Mégis valamiért úgy érzem, nem kellek neki, mert úgy gondolom, ha kellenék, akkor eljönne mikor kettesben akarok vele találkozni. Mit gondoltok erről? Nem tudom hova tenni a viselkedését, nem tudom, mit akar tőlem. Lehet, hogy csak játszadozik velem unalmában de nem akar semmit?

20/L

2014. márc. 16. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg mit szeretne. Miért keres ha nem akar semmit tőled. De az is lehet hogy akar tőled valamit, csak valami visszatartja.
2014. márc. 16. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt így nem lehet megmondani mivel ez emberfüggő. Nekem volt egy fiú akivel mindennap beszélgettem facen órákon át, mivel egy iskolába jártunk majdnem minden szünetben együtt lógtunk, és 1-2 hónapon át az összes vasárnapunkat kettesben töltöttük. Mindenki azt hitte hogy totál odavan értem még én is, míg nem közölte velem hogy én vagyok a legjobb barátnője pesten (mivel akkoriban nemrég költözött fel)és utána összejött egy másik csajjal...D: a végén rájöttem hogy csak unatkozott és én mivel jó fej vagyok ezért szívesen elütötte velem az időt :D
2014. márc. 16. 15:36
 3/4 anonim válasza:

Ha nem akarna semmit,akkor nem irogatna.Persze ez nem jelenti azt,hogy komolyak a szandekai,lehet csak szexualisan erdekled (persze ez csak az en velemenyem).A lenyeg hogy bejössz neki.

A valosagnal vaganyabbnak lattatja magat mint amilyen,ettöl biztos felenkebb ö.Ezert is akar egyelöre nem kettesben talizni veled.

2014. márc. 16. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló, sőt szinte ugyanaz a történetünk. Velem is kb. 2 hónapja van ez, bár mi írásban sokat vitatkoztunk amiatt, hogy velem is bunkózott, és én visszabunkóztam. Aztán pár napja már nem ír emiatt a fb-on, mert beleuntunk, hogy egymás vérét szívjuk. Viszont telón beszélünk, mert úgy nem vitatkoztunk.

Amúgy én 4 hete nem láttam, mert azt mondja, h látni akar, de nem jön. Én meg kezdem nagyon unni, hogy csak a szája jár, de tettekkel nem tesz semmit. Pedig szinte szerelmes vagyok... de ha racionálisan gondolkodok, akkor valóban tetszek neki, csak mégsem annyira, hogy ebből komolyabb dolog legyen.

Szerintem hagyd őt, próbáld meg kicsit hanyagolni és majd meglátod, hogy alakulnak a dolgok. Ha egy pasinak kell egy nő, akkor mindent megfog tenni érte...

Ha meg nem, akkor nem érdemes rá pazarolni az időt. :(

2014. márc. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!