Ti mit gondoltok arról, ha egy 24 éves lánynak egy 20 évvel idősebb pasija volt?
Én értékrendembe ez nem férne bele, így közölném vele is, hogy csak barát innentől fogva.
Aki megérti megérti, aki nem azt lesz@om.
Na látod, ez az amiért a korombeli nők rád se néznek, hanem a 10, 20 évvel idősebbekre... Legyökerezed, meg lebarmozod a válaszolókat, akik nem értenek veled egyet? Szerintem ez gyerekes és soha nem fogsz felérni egy nálad idősebb pasival, ha így viselkedsz.
Remélem a csaj hamar rájön, hogy nem hozzá való vagy.
Már nem azért de jogosan írtam, ha visszaolvasnál ő sem fogalmazott szebben.
Az utolsó előtti hozzászólóval egyetértek.
Nem értem, hogy mi a problémád azzal, ha 20 évvel idősebb férfivel volt. Két évig voltak együtt, tehát a pasinak se csak egy-két menetre kellett a hölgyemény, a csaj is vele maradt, úgyhogy biztosan találtak közös pontokat, és biztos először jól ki is jöttek egymással, különben nem maradtak volna együtt 2 évig. Nem kell mindig azt hinni, hogy ha két ember, akik között nagy a korkülönbség, együtt vannak, akkor az mindenképp valamilyen érdek-kapcsolat. Könnyen lehet, hogy egymásba szerettek, ergo emiatt nem kell mindjárt elítélni valakit.
De ha a Te értékrendedbe ez nem fér bele, akkor tök mindegy, hogy mi mit mondunk, nekünk mi a véleményünk. Te már döntöttél magadtól.
"Hogy a francba lehet szerelmes egy 44 éves ember egy 24 éves lányba? Max a testébe..."
Te már csak tudod! Legalább hatszor voltál 44 éves, igaz?
Ez baromság szerintem. Ha hasonló a gondolkodásmódjuk, egy hullámhosszon vannak, akkor simán egymásba szerethetnek. És különben, az apakomplexust egyáltalán nem elítélni kellene, mert nem tehet róla az, aki gerontofil.
Természetesen nagyon sok olyan eset is van, ahol a férfi kihasználja a lányt, csak a teste kell neki, de azért nem MINDEN egyes szituációban van így, ezért nem kell mindig mindjárt ítélkezni, ha nem tudunk valamit olyan részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!