Ti mit gondoltok arról, ha egy 24 éves lánynak egy 20 évvel idősebb pasija volt?
Figyelt kérdés
Tehát megismerkedtem egy lánnyal a hétvégén és egész jól elvoltunk, akiről most kiderült (facebookon hol máshol...-.-), hogy kb egy apja korú pasija volt 2 évig... Mikor ez kiderült számomra, kb elment az életkedvem is (én is 24 vagyok). Most nem tudom hogy közeledjek-e hozzá mégjobban vagy inkább felejtsem el.. Számomra ez gusztustalan és kiábrándító!2014. márc. 16. 13:10
11/34 A kérdező kommentje:
Pláne érthetetlen, hogy ez nektek miért normális. Elbaszott egy világ ez...
2014. márc. 16. 14:22
12/34 anonim válasza:
Igen, mert egy huszas éveiben járó nő befolyásolható, nem tudja, hogy mit akar, majd te jól megmondod neki, hogy te vagy AZ EMBER! Szánalmas egy farok vagy, kérdező!
13/34 anonim válasza:
"valószínűleg az ilyen férfi sikertelen a korban hozzá illő intelligens és szép nőknél,"
Nem, kedves kérdező! Ez úgy szokott történni, hogy a pasas sikeres a saját korosztályán belül, és ez adja alá a lovat, hogy kipróbálja magát a fiatalabbaknál is. Amint látod, sikerrel. És elárulom neked, hogy felkötheted a gatyádat, ha versenyre akarsz kelni az emlékével.
14/34 A kérdező kommentje:
eszem ágába sincs megmondani neki. nem versenyzek senkivel. a szánalmas meg te vagy!
2014. márc. 16. 14:38
15/34 A kérdező kommentje:
Hát pont erről beszéltem, de nem azért mert bármivel is jobb lenne nálam hiába idősebb 20 évvel! Hanem az hogy majd hozzá meg a korához hasonlítana minden pillanatban, ebből kösz nem kérek..
2014. márc. 16. 14:40
16/34 anonim válasza:
Figyelj csak, te nem tudhatod, hogy mennyivel jobb volt nálad az a fazon. Lehet, hogy semennyivel, lehet, hogy klasszisokkal.
17/34 anonim válasza:
Te masszív önbizalomhiányban szenvedsz, különben ki se írtad volna a kérdést, és nem is savaznád a csajt emiatt. Talált, süllyed?
18/34 A kérdező kommentje:
Valóban nem tudom, de már nem először találkoztam azzal hogy egy csaj azt hiszi hogy csak a nála sokkal idősebbek lehetnek érettek, vagy jobbak az ágyban, vagy lehetnek intelligensebbek, aztán pozitív csalódás érte amikor velem volt.
2014. márc. 16. 14:44
19/34 A kérdező kommentje:
Nekem nincs önbizalomhiányom, pláne hogy van esélyem a csajnál. Ez most nem az a szituáció, hogy a barátnőmet lenyúlta valami vén fószer, jó lenne ha így értelmeznéd a problémám. Én csak a gondolattal nem tudok megbirkózni..
2014. márc. 16. 14:47
20/34 anonim válasza:
Te se leszél örökké fiatal, és 20 év múlva neked is a 20-as kis ribikre fog meredezni a farkad. És a te gondolatmeneted alapján azt érdemled majd meg, ha undorral fordulnak el tőled. mert 20 évvel vagy idősebb, intelligencia, személyiség sehol. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!