Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 24 éves lánynak egy 20 évvel idősebb pasija volt?

Figyelt kérdés
Tehát megismerkedtem egy lánnyal a hétvégén és egész jól elvoltunk, akiről most kiderült (facebookon hol máshol...-.-), hogy kb egy apja korú pasija volt 2 évig... Mikor ez kiderült számomra, kb elment az életkedvem is (én is 24 vagyok). Most nem tudom hogy közeledjek-e hozzá mégjobban vagy inkább felejtsem el.. Számomra ez gusztustalan és kiábrándító!

2014. márc. 16. 13:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Pláne érthetetlen, hogy ez nektek miért normális. Elbaszott egy világ ez...
2014. márc. 16. 14:22
 12/34 anonim ***** válasza:
Igen, mert egy huszas éveiben járó nő befolyásolható, nem tudja, hogy mit akar, majd te jól megmondod neki, hogy te vagy AZ EMBER! Szánalmas egy farok vagy, kérdező!
2014. márc. 16. 14:32
 13/34 anonim ***** válasza:

"valószínűleg az ilyen férfi sikertelen a korban hozzá illő intelligens és szép nőknél,"

Nem, kedves kérdező! Ez úgy szokott történni, hogy a pasas sikeres a saját korosztályán belül, és ez adja alá a lovat, hogy kipróbálja magát a fiatalabbaknál is. Amint látod, sikerrel. És elárulom neked, hogy felkötheted a gatyádat, ha versenyre akarsz kelni az emlékével.

2014. márc. 16. 14:38
 14/34 A kérdező kommentje:
eszem ágába sincs megmondani neki. nem versenyzek senkivel. a szánalmas meg te vagy!
2014. márc. 16. 14:38
 15/34 A kérdező kommentje:
Hát pont erről beszéltem, de nem azért mert bármivel is jobb lenne nálam hiába idősebb 20 évvel! Hanem az hogy majd hozzá meg a korához hasonlítana minden pillanatban, ebből kösz nem kérek..
2014. márc. 16. 14:40
 16/34 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, te nem tudhatod, hogy mennyivel jobb volt nálad az a fazon. Lehet, hogy semennyivel, lehet, hogy klasszisokkal.
2014. márc. 16. 14:41
 17/34 anonim ***** válasza:
Te masszív önbizalomhiányban szenvedsz, különben ki se írtad volna a kérdést, és nem is savaznád a csajt emiatt. Talált, süllyed?
2014. márc. 16. 14:42
 18/34 A kérdező kommentje:
Valóban nem tudom, de már nem először találkoztam azzal hogy egy csaj azt hiszi hogy csak a nála sokkal idősebbek lehetnek érettek, vagy jobbak az ágyban, vagy lehetnek intelligensebbek, aztán pozitív csalódás érte amikor velem volt.
2014. márc. 16. 14:44
 19/34 A kérdező kommentje:
Nekem nincs önbizalomhiányom, pláne hogy van esélyem a csajnál. Ez most nem az a szituáció, hogy a barátnőmet lenyúlta valami vén fószer, jó lenne ha így értelmeznéd a problémám. Én csak a gondolattal nem tudok megbirkózni..
2014. márc. 16. 14:47
 20/34 anonim ***** válasza:
Te se leszél örökké fiatal, és 20 év múlva neked is a 20-as kis ribikre fog meredezni a farkad. És a te gondolatmeneted alapján azt érdemled majd meg, ha undorral fordulnak el tőled. mert 20 évvel vagy idősebb, intelligencia, személyiség sehol. Gratulálok.
2014. márc. 16. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!