Ti mit gondoltok arról, ha egy 24 éves lánynak egy 20 évvel idősebb pasija volt?
Figyelt kérdés
Tehát megismerkedtem egy lánnyal a hétvégén és egész jól elvoltunk, akiről most kiderült (facebookon hol máshol...-.-), hogy kb egy apja korú pasija volt 2 évig... Mikor ez kiderült számomra, kb elment az életkedvem is (én is 24 vagyok). Most nem tudom hogy közeledjek-e hozzá mégjobban vagy inkább felejtsem el.. Számomra ez gusztustalan és kiábrándító!2014. márc. 16. 13:10
2/34 anonim válasza:
szerintem ez a múlt és fátylat rá
de te már megválaszoltad:. Számomra ez gusztustalan és kiábrándító
4/34 anonim válasza:
Semmi különös. Engem is az idősebb férfiak vonzottak, nekem pl. a 10 év korkülönbség sem számít soknak. Nekem most is épp egy 20 évvel idősebb férfi tetszik, aki okos, intelligens és kedves. Én ezt hiányolom a körülöttem lévő 20-on éves pasikból. Jönnek a hülye csajozós szövegeikkel, néha még azt sem hiszem el, hogy tudják , mekkora baromságokat beszélnek. Nem komolyak. De persze, ha nem tetszik, amit írtam, és esetleg magatokra ismertetek, akkor egész nyugodtan pontozzatok le.
5/34 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy a pénz volt az indok. (Vmi motoros rockerforma lehet a pasi. Mondjuk én is rocker vagyok, de nem az az igénytelen 3 bandát ismerő alkesz, de ez most lényegtelen). Lehet csak úgy gondolja, hogy csak az idősebb férfiak lehetnek szellemileg/testileg érettek. Nekem azt mondta, hogy fura hogy ahhoz képest hogy ennyi idős vagyok tök normális meg rendes vagyok a kortársaimhoz képest. Most már legalább tudom ezt miért mondta basszus.....
2014. márc. 16. 13:16
6/34 anonim válasza:
Az a te bajod, hogyha ezt nem tudod elviselni.
7/34 anonim válasza:
És ez neked miért gusztustalan? Mert az érett férfiakat szereti? Jobb lett volna, ha ezalatt a 2 év alatt hetente cserélte volna a huszonéves partnereit? Te sose fordultál meg egy negyvenes nő után sem?
8/34 A kérdező kommentje:
Hogy miért gusztustalan? Egy 44 éves ember azért ne nyomuljon már egy 24 évesre! Egyértelmű hogy csak ki akarja használni a csajt, hogy még fiatal. A lány meg gondolom felnéz rá, hogy igen ő egy igazi férfi meg biztos nagy élettapasztalattal rendelkezik. Csupán ott van a bökkenő, hogy ez nem normális.. Mindenki a saját kortársai közt keresgéljen. Belegondolni is rossz hogy egy fiatal csaj egy öreg pasival hál... 10 év különbség még talán elviselhető de 20 már aberráció! Az meg hogy jön ide hogy én nem néztem meg 40 éves nőt, dehogynem - de ettől még soha nem járnék egy 40 évessel:D akármilyen legyen is.
2014. márc. 16. 13:55
9/34 anonim válasza:
De jó, hogy nem te mondod meg, hogy mi a normális. És látod kérdező, te is kimondtad, hogy miről van szó. A férfiatlanságot, az élettapasztalat hiányát soha nem fogja ellensúlyzni egy feszes test meg egy szép farok.
10/34 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az pont egy gyenge és húzás, ha valaki ezzel meg akar vezetni egy fiatal csajt - valószínűleg az ilyen férfi sikertelen a korban hozzá illő intelligens és szép nőknél, úgyhogy inkább a befolyásolhatóbb korosztályt célozza meg.. Ez gáz!
2014. márc. 16. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!