Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, hogyan lehet kiigazodni...

Fiúk, hogyan lehet kiigazodni rajtatok?

Figyelt kérdés

Kétszer irtam ki ismerkedős kérdést ide, először félig poénból. Magamról irtam, illetve annyit hogy kb hány év körüli srácot keresek.

Mindenki lecseszett, hogy miért nem irom le pontosabban, hogy kit keresek, így nem a valódi potenciális jelöltek fognak irni, én meg majd bunkó módon elküldöm őket.

Erre gondoltam, jó, legyen nektek karácsony, leírtam azt is, hogy milyen legyen, akit keresek.

Mindenki lecseszett, hogy felszines vagyok, és hogy ne szabjak feltételeket ha ismerkedni akarok.

Na most akkor mi lenne megfelelő nektek? Még hogy a nőkön nehéz kiigazodni....

2014. márc. 16. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ők csak trollok.
2014. márc. 16. 12:58
 2/7 Mr. Truth ***** válasza:
Ird le nekem hátha én vagyok a te embered :)
2014. márc. 16. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján rajtad sem lehet kiigazodni!

Járunk? :)

2014. márc. 16. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

áldozatul estél annak hogy egyes pasik elolvasták és nem valt rájuk ezért felszinesnek tituláltak :(

Ha megírod priviben a listát szerintem bizonyíthatom hogy nem vagy az :)

2014. márc. 16. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha csak külső tulajdonságokkal halmozod el a kiírást, ne is csodálkozz. Szerintem te is annak tartanád, ha egy srác kiírja, h milyen hosszúcombú, nagymellű, 20-éves 170cm 60kg-s csajt szeretne..
2014. márc. 16. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Kettő.darab külső tulajdonságot írtam, a többi belső volt, és ne valami extra elvárásokra gondolj, pár, szerintem alapvető dologról volt szó
2014. márc. 16. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy - nem írtad meg...
2014. márc. 17. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!