Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy a fenébe lehet rajtatok kiigazodni?
egyik pillanatban ezt mondjátok, a másikban már valami egészen mást.
persze tisztelet a kivételnek.
Lány vagyok és elmondom a véleményem erről.
Megpróbálom neked fölvázolni milyenek is vagyunk valójában. Elég nehéz lesz, de megpróbálom.
Nos először is az a helyzet, hogy mi lányok/nők szeretünk kicsit titokzatosak lenni és nem elmondani egyből a dolgokat. Kicsit áltatjuk magunkat, kiharcoljuk hogy picit könyörögjetek, mosolygunk közbe titokzatosan, huncutul és végül elmondjuk. Ebből mi a tapasztalat? Szeretjük ha kérdezgetnek és érdeklődnek a srácok. :)
Második dolog. Ezt elég bonyolult lesz elmagyarázni. Szal... Ha valamit a fejünkbe veszünk akkor azt szeretjük végrehajtani. Tegyük fel van egy lány és egy fiú akik járnak. Elmennek egy bolt előtt és a lánynak nagyon megtetszik mondjuk egy ruhadarab, vagy ékszer vagy akármi és azt mondja hogy ez nagyon tetszik neki és biztos jól állna rajta stb, akkor általában mindig arra gondolunk hogy a pasinak megkéne vennie:P Nem mondjuk ki szó szerint, de lgtöbbször erre gondolunk. Aztán ha a srác levágja akkor a legtöbb esetben az a válasza, hogy "nincs rá pénzem" vagy "biztos nem állna jól neked" vagy "nekem ez nem tetszik". Általában ha ezek a szavak/mondatok elhangzanak hajlamosak vagyunk bedurcázni és addig játszuk a sértődöttet amig ki nem engeszteltek minket illetve nem veszitek meg...
azért írtam azt hogy "játszuk a sértődöttet", mert igazából nem sértődünk meg komolyan, de szeretünk picit játszani veletek, húzni az agyatokat.
Ez a téma most picit OFFos volt, de hogy a kérdésedre válaszoljak:
Ezt ismét egy példával tudnám összehasonlítani. Van ismét egy pár. A lány a fejébe vesz valamit, de a fiúnak nem tetszik az ötlet. A lány kisebb-nagyobb "kérlelések, könyörgések" után beadja a derekát és az lesz amit a srác mondott. Mondjuk azt hogy a lány elakart volna menni moziba, de a srác meg mozi helyett mondjuk mekibe. (hülye példa tudom:D) na és mint mondtam a lány benne van abba hogy elmenjenek mekibe, de egész úton azon rágja magát hogy hogyan tudná rávenni a srácot hogy ne mekibe hanem moziba menjenek. Itt még nem is nagyon látszik a lányon semmi, de amikor beérnek a mekibe vagy összeveszik a lány a sráccal vagy olyan szinten be lesz durcázva hogy hozzá se fog szólni.
nem tudom mennyire ill. milyen mértékben kaptál választ a kérdésedre, de most sztem alaposan kielemeztem a csajokat illetve vele együtt magamat is. persze magamból indultam ki. :DDD
Jah és még mielött vki azt mondaná hogy egy nyafogós, hisztis akármi vagyok akkor elkell őt szomorítanom, mert nem igaz. Az ilyen viselkedés amit az elött leírtam általában max 2-4 hetente szokott rámjönni akkor is 1-2 napig. Pl: mensi elött/után..
Nah, de nyugodtan lelehet pontozni, biztos h sokan nem fognak velem egyetérteni. De több olyan lányt is ismerek aki ilyen...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!