Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, hogy a fenébe lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hogy a fenébe lehet rajtatok kiigazodni?

Figyelt kérdés

egyik pillanatban ezt mondjátok, a másikban már valami egészen mást.

persze tisztelet a kivételnek.

2009. ápr. 24. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Ne is próbálkozz ezzel.Felesleges.
2009. ápr. 24. 19:28
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Hát ez igy van,törődj bele!**
2009. ápr. 24. 19:29
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Hát ja!
2009. ápr. 24. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
a pasik is hasonlóak: egyik nap még azt mondják, hogy szerelmesek belénk, másnap meg szakítanak mert mégse. sajnos ez van... :(
2009. ápr. 24. 19:32
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
A két nem egymást sose fogja megismerni rendesen!Mindig lesznek mind két félről megválaszolatlan kérdések.
2009. ápr. 24. 19:38
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
A pasik sem sokkal különbek szerintem! :)
2009. ápr. 24. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
19:43-asnak, nem hát!! annyi a különbség, h. ami az egyikből hiányzik, az a másikból kilóg!
2009. ápr. 24. 19:47
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Lány vagyok és elmondom a véleményem erről.

Megpróbálom neked fölvázolni milyenek is vagyunk valójában. Elég nehéz lesz, de megpróbálom.

Nos először is az a helyzet, hogy mi lányok/nők szeretünk kicsit titokzatosak lenni és nem elmondani egyből a dolgokat. Kicsit áltatjuk magunkat, kiharcoljuk hogy picit könyörögjetek, mosolygunk közbe titokzatosan, huncutul és végül elmondjuk. Ebből mi a tapasztalat? Szeretjük ha kérdezgetnek és érdeklődnek a srácok. :)

Második dolog. Ezt elég bonyolult lesz elmagyarázni. Szal... Ha valamit a fejünkbe veszünk akkor azt szeretjük végrehajtani. Tegyük fel van egy lány és egy fiú akik járnak. Elmennek egy bolt előtt és a lánynak nagyon megtetszik mondjuk egy ruhadarab, vagy ékszer vagy akármi és azt mondja hogy ez nagyon tetszik neki és biztos jól állna rajta stb, akkor általában mindig arra gondolunk hogy a pasinak megkéne vennie:P Nem mondjuk ki szó szerint, de lgtöbbször erre gondolunk. Aztán ha a srác levágja akkor a legtöbb esetben az a válasza, hogy "nincs rá pénzem" vagy "biztos nem állna jól neked" vagy "nekem ez nem tetszik". Általában ha ezek a szavak/mondatok elhangzanak hajlamosak vagyunk bedurcázni és addig játszuk a sértődöttet amig ki nem engeszteltek minket illetve nem veszitek meg...

azért írtam azt hogy "játszuk a sértődöttet", mert igazából nem sértődünk meg komolyan, de szeretünk picit játszani veletek, húzni az agyatokat.

Ez a téma most picit OFFos volt, de hogy a kérdésedre válaszoljak:

Ezt ismét egy példával tudnám összehasonlítani. Van ismét egy pár. A lány a fejébe vesz valamit, de a fiúnak nem tetszik az ötlet. A lány kisebb-nagyobb "kérlelések, könyörgések" után beadja a derekát és az lesz amit a srác mondott. Mondjuk azt hogy a lány elakart volna menni moziba, de a srác meg mozi helyett mondjuk mekibe. (hülye példa tudom:D) na és mint mondtam a lány benne van abba hogy elmenjenek mekibe, de egész úton azon rágja magát hogy hogyan tudná rávenni a srácot hogy ne mekibe hanem moziba menjenek. Itt még nem is nagyon látszik a lányon semmi, de amikor beérnek a mekibe vagy összeveszik a lány a sráccal vagy olyan szinten be lesz durcázva hogy hozzá se fog szólni.

nem tudom mennyire ill. milyen mértékben kaptál választ a kérdésedre, de most sztem alaposan kielemeztem a csajokat illetve vele együtt magamat is. persze magamból indultam ki. :DDD

Jah és még mielött vki azt mondaná hogy egy nyafogós, hisztis akármi vagyok akkor elkell őt szomorítanom, mert nem igaz. Az ilyen viselkedés amit az elött leírtam általában max 2-4 hetente szokott rámjönni akkor is 1-2 napig. Pl: mensi elött/után..

Nah, de nyugodtan lelehet pontozni, biztos h sokan nem fognak velem egyetérteni. De több olyan lányt is ismerek aki ilyen...

18/L

2009. ápr. 24. 19:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Még annyit hozzá fűznék h tisztelet a kivételnek. :)
2009. ápr. 24. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem a csajokon kell kiigazodni, hanem a csajon. Ami az egyik lánynál igaz, az nem biztos, hogy bejön a másiknál. Rajtam könnyen ki lehet igazodni. Én mindig azt mondom, amit érzek, és nem változnak az érzéseim sűrűn. Szóval velem könnyű dolgod lenne. De tény és való, hogy sok lányt nehéz megérteni. De aki annyira bonyolult (lányok úgy mondják titokzatos, mert így jobban hangzik), azon ne is próbálj kiigazodni. Hagyd meg, hogy titkolózzon, előbb-utóbb úgyis "megtörik". Az meg, hogy egyik pillanatban ezt mondanak, a másikban meg mást, szerintem az éretlenség jele. Vagy én vagyok túl komoly? De a barátnőim is eléggé egyenes jellemek, akik nem változtatják a véleményüket, nem játszanak a fiúkkal. Szóval azt mondom keress olyan lányt, aki komolyabb, hátha rajtuk könnyebben kiigazodsz. Én azt mondom magamról, hogy őszinte vagyok, mindig kimondom, amit gondolok, amit érzek, és ezért könnyen kiismerhetővé válok. De engem ez nem zavar, viszont sok lányt igen, mert úgy gondolják, hogy ezzel kiszolgáltatottá válnak.
2009. ápr. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!