Vannak itt aszexualis fiuk?
Figyelt kérdés
Aszexualis fiuval ismerkednek. Aszex lany....2014. márc. 16. 11:08
1/7 anonim válasza:
Az általad keresett kategória nem létezik
2/7 anonim válasza:
ERROR 404
Aszexuális fiú nem létezik.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg abnormálisan sok manapság az aszexuális fiú! De éppen az aszexualitásuk miatt nem olvasgatnak itteni szex-tartalmú kérdéseket!
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, írhatsz privit. 17F
6/7 anonim válasza:
Ez logikai bukfenc... ha valaki aszexuális, az nem keres kapcsolatot... az asszexualitással együtt jár, hogy nem vágyik az illető intimitásra, romantikára, stb. egyszóval semmire, ami túlmutat a barátságon... szóval ne hazudj tovább magadnak és ismerd be, hogy az asszexualitásod csak védekezési mechanizmus... 21f
7/7 anonim válasza:
egyetertek reszben az elozovelszerintem ez az aszexualitas csak egy alca.
de lehetegyszeruen nem akarja a szexet de attol meg kell melle egy fiu, emrt ugy gondolja egy ferfi biztonsagot nyujt, tetsi kapcsolat nelkul is.
miertne kereshetne egy aszex tarsat? szex nelkul nincs kapcsolat?
lehet csak boldog akar lenni vaélakivel elmenni ideoda stb
bar kerdezo semmit nem mondtal magadrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!