Nagyon magas barátnőmnek párt keresek! Srácok, jelentkezzetek! Akadna jelentkező?
Figyelt kérdés
kb 190cm-nél magasabb fiúra lenne szüksége a barátnőmnek...2014. márc. 15. 20:19
11/24 anonim válasza:
Megneztem ezt a kerdest es Fogalmam sincs hogy szarjak vagy nevessek.
meg hogy az emberek nem felszinesek
12/24 anonim válasza:
hova valósi?hány éves? biztosan sokan jeletkeznek semmit nem tudnak róla. amúgy lehet engem is érdekelne
14/24 anonim válasza:
12es vagyok.elnézést kérek a kijelentésem miatt hogy nem jelentkeznek ha semmit nem tudnak róla.végigolvastam és a sok kiéhezett srácot semmi nem érdekli csak a kép.azért engem még mindig egy lakhely és kor kombó érdekelne elsőre.
15/24 anonim válasza:
Ha jol nez ki akkor en megreszelem!
16/24 anonim válasza:
milyen jófej vagy! milyen magas a barátnőd?
26F, aki 192 cm magas.
17/24 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok, az még megfelel?
18/24 anonim válasza:
Inkább áruld el neki, hogy nagyon nem kötelező a kétméteresekre szakosodnia csak emiatt. Egy 140 centis valódi gentleman pillanatok alatt levenné a szép, hosszú lábairól, még így, primitív, előítéletektől szenvedő elmeállapotában is. Főleg ha nem is épp 140cm, hanem mondjuk átlagszerű. Aki mellé oda lehet állni már. Tudod, 2014-et írunk. Peace, love, pókember.
19/24 anonim válasza:
De kár hogy csakb18o.99 vagyok hat errol lecsusztam :(((
20/24 anonim válasza:
Sehol senki? Pedig jó csaj amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!