Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan leckéztetsem meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan leckéztetsem meg hogy leszáljon a magas lóról?

Figyelt kérdés

A barátom belemerült az ivászatba és olyankor csúnyán beszél és zavar el otthonról mert én bele szólok hogy ő iszik.

Nagyon sokszor vesztünk össze ez miatt mert én nem tudom szó nélkül kiállni hogy ne mondjam el a véleményemet.

Ma kiderült hogy még kedveskednem is kéne neki amikor ő részeg vagy iszik és hát ez ami nekem olyankor nem megy.

Mindig megígéri hogy nem iszik annyit nem iszik többet de persze pár napnál tovább nem bírja.

Milyen módon jutathatnám a tutára hogy én nem egy eszköz vagyok akit ide oda dobálhat és ha részeg ellök magátol mikor kijózanodik akkor mintha semmi se történt volna és bújik hozzám.

Mondtam neki ha így folytatsa elhagyom, de nem hassa meg a dolog bmert tudja hogy úgysem teszem meg mert annyira szeretem.

De a tettek mezejére kéne lépni.

Próba képp.

Ti mit mondotok erre?

2014. márc. 15. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha józan észre nem hallgat, akkor nem tudod így megváltoztatni, hagy ott és majd ha visszakönyörgi magát hozzád és látod hogy nem is csinálja akkor fogadd vissza, azzal a feltétellel hogy több esély nincs. Ha még egyszer előfordul, akkor már ne tekints vissza. Sajna ez ilyen :/
2014. márc. 15. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Hagyd el. Az ilyen nem változik.. Pláne, hogy már fűt-fát igért.. Megérdemel egyáltalán téged ?
2014. márc. 15. 12:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Én gondoltam egy nagyon gyerekes ötletre!

Arra mi lenne ha itt hagynék mindent és hagynék egy üzenetet hogy ha elakar búcsúzni akkor jöjjön utánam a vonat álomásra mert mert nem bírom tovább.

Mert most délben is össze vesztünk és amikor ment munkába vissza az ebédről persze bnem evett egy falatot sem mert ő meg van sértődve mert én alkoholistának állítom be őt a szemében.

Amikor ment el néztem az ablakból úgy hogy ő ne lásson kiváncsi voltam az arckifejezésére hogy meg bánta e hogy ilyen csúnyán beszélt velem, és fél tekintettel nézett hogy én nézem e szóval tudja hogy csak húzom az agyát reggelre már ki szoktunk békülni, ami most elmaradt.

Ilyesszem meg vagy mi legyen?

Soha nem beszéljük ki eléggé a problémákat csak annyira hogy kibéküljünk.

És megbeszéljük hogy nem lesz legközelebb, de szerintem ő csak örül hogy nem kiabálok vele aztán úgysem tartja be amit ígért.

Soha nem megyek sehova amikor ő haza jön engem mindig itthon talál.

Ez ami meglepetés lenne neki vagy ha csak nem találna itthon elmennék sétálni.

2014. márc. 15. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:

mondjuk küld el egy elvonóra...mert alkoholista...vagy reménykedj egész életedben hogy majd abbahagyja....jesszus,te is valami 5 éves vagy....

hagy de el a fenébe

2014. márc. 15. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!