Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magas lány vagyok?
Figyelt kérdés
188 cm magas vagyok, 20 éves...félek, hogy nem találok újra hozzám illő párt :(2014. márc. 14. 23:44
1/36 anonim válasza:
Nekem igen. De ne aggódj, tuti lesz! :)
2/36 anonim válasza:
5 centivel vagyok kisebb. Viszont ezt lent majdnem teljesen ki is egyensúlyozom.
3/36 anonim válasza:
Nagyjából és is olyan magas vagyok, az egyetemen, ahova járok mégis rengeteg srác magasabb nálam, ilyen 2m körüliek.
Szerintem simán találhatsz, csak a keserűség beszél belőled, hogy most ért véget valami fontos kapcsolatod.
De ha alacsonyabb fiúkkal is szóba állsz, akkor nyilván találsz, de neked a hozzád illő miben merül ki?
20/f
4/36 anonim válasza:
vannak 2m es pasik is amúgy meg létezik olyan h a pasi kissebb
5/36 anonim válasza:
Magasabb vagyok nálad, igaz nem olyan sokkal!
6/36 anonim válasza:
Ismerkedj kosarasokkal, vízipólósokkal :))
7/36 anonim válasza:
Szerintem magas vagy. Én is 20 éves vagyok, de rengeteg 20-as ismerősöm 2 méter közeli magasságban van. Szóval nincs veszve minden. :)
8/36 anonim válasza:
Kb minden 20dik ember üti meg a magasságod, de azoknak nem kötelező magas lánnyal járniuk. Szóval nagyon nehéz lesz.
9/36 anonim válasza:
Én vagyok megint a 8as. Persze attól még találni fogsz.
10/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 15. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!