Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magas lány vagyok?
Igen, magas vagy és, ha még a magassarkút is szereted akkor tényleg nem lesz könnyű megfelelő pasit találnod de közel sem reménytelen.
(valószínűsítem magadnál magasabb pasit szeretnél).
Nekem van 190 cm magas lányismerősöm is... volt már nem egy pasija.
Annyit javasolnék csak, hogy ne kösd ki, hogy a párod magasabb legyen nálad. Úgy tényleg nehéz lesz találnod. Ha viszont nem szabsz ilyen feltételt, akkor simán :-)
én pont annyi vagyok, mint te :D
a magasság nálam sosem számított. a nálam magasabb lányokra csak rácsodálkoztam, hogy wow, ez most komoly?? és nem magassarkúban volt :D ennyi
szóval nálam ez nem lenne kizáró ok, hogy nagyon magas vagy :)
21f
A magasság nem minden. :)
Hogy valaki hozzád illő-e, azt ne a külső, és főleg ne a testmagasság alapján döntsd el! Vannak ennél sokkal lényegesebb dolgok is. (Mint ahogy attól, hogy valakivel ránézésre szép párt alkotnátok, még közel sem biztos, hogy attól még ő hozzád illő.)
Láttam én már nem egy, és nem kettő olyan kapcsoaltot, ahol a fiú alacsonyabb volt, mint a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!