Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért egyre kevesebb a pici,...

Miért egyre kevesebb a pici, törékeny lány manapság?

Figyelt kérdés
Az ilyen 150-155centi körüli lányokból sajnos, egyre kevesebbet látok a városban, ha látok is általában ilyen 12-14 éves kislányok még csak. Én 16 vagyok és alacsony srác és ezért is zavar, hogy a suliban is a lányok legalább akkorák mint én vagy még magasabbak is meg súlyan is lehagynak.

2014. márc. 15. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ez a "menő" én meg csak azt mondom A KU*VA ANYÁTOKAT
2014. márc. 15. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azért k_rva an_yázol le minden szerencsétlen lányt,mert önhibáján kívül is megnőtt? Lol,hát gratulálok. Nyilván mi is kezdhetünk k_rva an_yázni,mert ti meg (szintén önhibátokon kívül) kicsire nőttetek. Nem tök mindegy,hogy ki mekkora? Mindenki más,ezért színes a föld.Nyugi van emberek..:)

Amúgy a kérdezőnek: (bár én sem vagyok túl nagy termetű lány,161 cm-es) szerintem sok kicsi lány mászkál a nagyvilágban,csak ritkán lehet velük összefutni. De például a baráti körömben sok 150-155 cm körüli leányzó van. És hát igen,az való igaz,hogy mostanában elég sok colos lánnyal lehet találkozni,én is mindig kerek szemmel nézem,hogy a kis kilencedikesek stb. is hogy megnyúltak,én meg ott állok a viszonylag kis termetemmel..:d De nem hinném,hogy ez gond.

2014. márc. 15. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én spec nem tudom, úgy 30 cm-rel az általad leírt "pici" felett vagyok 17 évesként. Ez van, ilyen magasra nőttem :D

De amúgy nekem is a legtöbb barátnőm alacsonyabb nálam, akörül lehetnem mint amit írtál, úgyhogy nem tudom miért ne lennének. Vannak :)

2014. márc. 15. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
egyre többet eszünk. ez nem kedvez a fenti ideálnak.
2014. márc. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!