Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden jó csaj foglalt?

Minden jó csaj foglalt?

Figyelt kérdés

Szétnéztem, de amelyik lány kicsit is jól néz ki, karcsú és hosszú hajú, arra már biztos, hogy lecsapott valaki!

Vajon hol lehet találni megfelelő, szabad lányt?

2014. márc. 15. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez nem így van. Rengeteg jó nő egyedülálló. És mostanság megismertem egy csomó gyönyörű és normális lányt is, akik pont azért szinglik, mert nem könnyen kaphatóak. :D Nem ritka a normális lány egyedül, mert tapasztalataim szerint a ribikre előbb lecsapnak.
2014. márc. 15. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Én kicsit jól nézek ki, karcsú és hosszú hajú vagyok csak öreg.
2014. márc. 15. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
3-as rosszul tudod, a fiatal korosztályban pont, hogy a férfiak vannak többen. Összességében lehet, hogy több nő is jut rád, de ez az 50+ korosztálynak köszönhetően...
2014. márc. 15. 13:44
 14/19 A kérdező kommentje:
12@, Nem, biztos, hogy öreg vagy! Mihez képest? Lehet, nekem bejössz! Hány éves vagy?
2014. márc. 15. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:

#12 Mennyi idős vagy?

#13 Ja, mert a feleségek kikészítik az embert, és hamar meghalnak...

2014. márc. 15. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:

#13: Antropológián én úgy tanultam, hogy Kína kivételével mindehol a nők vannak túlsúlyban és nem csak a 50+ kategóriában. A férfiak merészebbek, hanyagabbak és veszélyesebb munkákat is el mernek vállalni, így nagyobb a halandósági ráta.

De ezekkel a számokkal önmagukban nem érdemes számolni, hiszen vannak különböző idegrendszeri és egyéb megbetegedések, amik nemenkénti eloszlást mutatnak és kihatással vannak a szexuális aktivitásra. Plusz az is nagy kérdés, hogy férfiak vagy nők esetén nagyobb a homoszexualitást felvállalók és megélők aránya.

#14 és #15: Nőtől testsúlyt és életkort nem illik...

2014. márc. 15. 15:06
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

Csak az "jó csaj" aki vékony és hosszú a haja? Hát szép dolog :D

Amúgy meg a kérdésre: NEM.

2014. márc. 15. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:

16-os én meg az infómat a KSH honlapjáról szedtem, szóval sztem a magyar helyzetet abszolút tükrözi.

Igazad van a merészségben, veszélyesebb munkakörök elvállalásában, stb..de a KSH adatszolgáltatása alapján eleve kicsivel több fiúgyerek is születik, mint lány és ez kb. 45 éves korig ki is tart ez a többlet..hál'istennek :P

2014. márc. 16. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:

#18:

Most gyorsan megnéztem, igazad van, de tartom magam ahhoz, hogy ezek alapján nem érdemes párkeresési szempontból következtetéseket levonni.

2014. márc. 17. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!