Minden jó csaj foglalt?
Szétnéztem, de amelyik lány kicsit is jól néz ki, karcsú és hosszú hajú, arra már biztos, hogy lecsapott valaki!
Vajon hol lehet találni megfelelő, szabad lányt?
#12 Mennyi idős vagy?
#13 Ja, mert a feleségek kikészítik az embert, és hamar meghalnak...
#13: Antropológián én úgy tanultam, hogy Kína kivételével mindehol a nők vannak túlsúlyban és nem csak a 50+ kategóriában. A férfiak merészebbek, hanyagabbak és veszélyesebb munkákat is el mernek vállalni, így nagyobb a halandósági ráta.
De ezekkel a számokkal önmagukban nem érdemes számolni, hiszen vannak különböző idegrendszeri és egyéb megbetegedések, amik nemenkénti eloszlást mutatnak és kihatással vannak a szexuális aktivitásra. Plusz az is nagy kérdés, hogy férfiak vagy nők esetén nagyobb a homoszexualitást felvállalók és megélők aránya.
#14 és #15: Nőtől testsúlyt és életkort nem illik...
Csak az "jó csaj" aki vékony és hosszú a haja? Hát szép dolog :D
Amúgy meg a kérdésre: NEM.
16-os én meg az infómat a KSH honlapjáról szedtem, szóval sztem a magyar helyzetet abszolút tükrözi.
Igazad van a merészségben, veszélyesebb munkakörök elvállalásában, stb..de a KSH adatszolgáltatása alapján eleve kicsivel több fiúgyerek is születik, mint lány és ez kb. 45 éves korig ki is tart ez a többlet..hál'istennek :P
#18:
Most gyorsan megnéztem, igazad van, de tartom magam ahhoz, hogy ezek alapján nem érdemes párkeresési szempontból következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!