"A férfiak próbálkoznak, a nők pedig választanak. " Ezek szerint a nők csak azok közül válogathatnak, akik próbálkoznak náluk, nem?
Hol mondtam, hogy a nőknek mennyire rossz és a férfiaknak mennyivel könnyebb? Szerintem sehol, maximum ti látjátok bele.
Mindössze arról van szó, hogy idegesítő, mikor azzal jönnek, hogy a nőknek mennyivel könnyebb, mert csak eldöntik ki kell nekik és azzal vannak, mert csak válogatni kell a jelentkezők közül, akik ezekben a teóriákban valahogy mindig tömegesen ostromolnak minden nőt. Csak próbáltam volna rámutatni, hogy ez nem így van. De akkor én kérek elnézést, hogy nőnek születtem...
Ezzel nincs is gond mert most megint másképp fogalmaztál.
De amit írsz h minden nő sem kaphat meg bárkit az tényleg úgy van.
De ettől még egyiknek sem könnyebb, ergo szerintem lezárhatjuk annyival, hogy mindkettőenk ugyanolyan nehéz.
Nem fogalmaztam máshogy, csak másról írtam. De előtte sem írtam sehol, hogy bárkinek is könnyebb dolga lenne, egyáltalán nem erről szólt a kérdés.
De akkor zárjuk le a dolgot.
Én értem mindkét fél gondolat menetét és vitáját....
Kérdezőnél: Van egy férfi akinek megtetszik 50 nő ( tegyük fel) mind az 50-nél megpróbálkozik de ezt az ötvenet kb 100 ból választotta ki ( tehát ő döntötte el melyik 50 a 100-ból) tehát ez már nála elsődleges lépés volt és a másodlagos lépénél vagy igent vagy nemet kap az 50 nőtől.
Kenzo esetében ez csak egy darab nő kiválasztása esetére összpontosul a figyelem és a lényeg az hogy a nő az aki dönt elsősorban, hogy akarja e azt a szerencsétlent vagy nem.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!