Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi a legtöbb idő amit...

Mennyi a legtöbb idő amit szingliként töltöttél?

Figyelt kérdés

23 vagyok 8 hónapnál járok.

sem csók, sem szex, pár randi volt és ennyi. pedig küzdök, és hajtok, de nemelég.

Ti hogy vagytok jelen pillanatban?

2014. márc. 13. 21:08
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

ééértem, jogos valahol, de attol fuggetlenul barmikor cserélnék veled.

és te ismered ezt a dalt? "sok ezer lány van, még sincs aki szabad, ha kéne....MINDENKI VALAKIÉ!"

2014. márc. 16. 10:39
 32/36 anonim ***** válasza:

Naná, hogy ismerem. Imádom Charliet.

Itt viszont arról beszél, hogy egy gyors numerára nem talál csajt. Valójában mindenki szabaddá tehető, csak valamivel több "munkával" lehet hazavinni.

2014. márc. 17. 17:23
 33/36 A kérdező kommentje:
hmm...igaz lehet. de akkor viszont én rossz ajtókon kopogtatok elég rég óta..:/
2014. márc. 17. 22:16
 34/36 anonim ***** válasza:
Sztem nem ajtóval, hanem a kopogtatás módjával van a baj.
2014. márc. 18. 16:32
 35/36 A kérdező kommentje:

figyelj, ha kedves aranyos jófej vagyok, akkor beskatulyáznak egyből papucsnak, meg tutyi mutyinak, és barátzónába kerülök.

Ha nem, ennek ellentéte: keményebb férfiasabb, büszkébb, őszintébb, akkor az van, ohgy bunkó vagyok, és ezért van sakk.

Igazából nem tudom hagyni, hogy kihasználjanak, és papucsnak nézzenek.

2014. márc. 18. 20:43
 36/36 anonim ***** válasza:

Sem jófejnek, sem bunkónak nem kell lenni. Figyelmesnek kell lenni. Ezt ne úgy értsd, hogy ugrasz, és kinyitod előtte az ajtót, stb., stb., hanem hogy halld meg, amit mond. Néha azt is, amit nem mond ki. Hogy figyelj rá oda! Éreztesd vele, hogy VALAKI. És persze nem árt humorosnak lenni. Ha van humorod, az azt jelenti, hogy vág az eszed. Az pedig evolúciós okokból mindig bejön a csajoknak.

Ha nem olvasnák ezt az oldalt a lányok is, azt is tanácsolnám, hogy tudd, hogy mikor mit akarnak hallani. :-)

2014. márc. 19. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!