INTP, ENTP, INTJ lányok Pest megyében?
Figyelt kérdés
Pest megyei INTP ENTP vagy INTJ lányok nyugodtan írjatok!
Értelmes válaszokat várok előre is köszönöm mindenkinek. Akár privátban is :)
2014. márc. 13. 20:11
21/31 anonim válasza:
ja és senki se írjon rám, mert férfi vagyok!
23/31 anonim válasza:
INTP vagyok és fiú, de nem értem, hogy miért kattant be mindenki. Ha nem érted, akkor nem kell ide kattintani. Szerintem a kérdezőt is idegesíti, ha valaki ismerkedni kezd vele gyk-n(ami egy kicsit fura dolog, de mindegy), akkor az csak egy ostoba tinip*csa, akinek az egyetlen témája valamelyik nyálas popsztár. Kérdező, legközelebb szerintem preferenciákat írj ki, remélhetőleg az ostobák túl tudományosnak fogják tartani, és nem kattintanak ide. Az INTP/INTJ/ENTP típusúak pedig biztos, hogy megértik(mármint ha ismerik az MBTI-t). De ha találkozol itt INTx lánnyal, szólj kérlek. Eddig csak ESFJ-kkel, ESFP-kkel és egyetlen INFP-vel találkoztam. Velük meg nem lehet egy kicsit sem tudományról beszélgetni...
24/31 anonim válasza:
Én DDT, vagy TNT típusú lányokat keresek, lehetőleg szőke ikreket. Magam C4 vagyok. Köszönöm a figyelmet.
25/31 anonim válasza:
Utolsó, inkább csak robbantsd fel magad.
27/31 anonim válasza:
23,
én intp vagyok, de látszhatott is a tárgyilagos válaszból. én adtam a linket az mbti-hez. sokat tényleg nem jelent, de így írásban könnyű szétválasztani azokat, akik infót/tapasztalatot cserélni jönnek ide, és kik feszültséget levezetni és másokat lehülyézni.
28/31 anonim válasza:
És erre a szívhezszóló,kedves,érzelmes ismerkedési levélre már hány lány jelenkezett? Gondolom tolonganak.
29/31 anonim válasza:
Szerintem az INTP, ENTP, INTJ lányoknak pont hogy bejön. :D
30/31 anonim válasza:
szerintem meg bármilyen típusnak bejön, aki éppen rá van feszülve az mbti-re.
bár engem kifejezetten zavar, mikor értelmes válaszokat kérnek. magamtól is olyat szoktam. aki meg nem olyat szokott, az ide is beírja a magáét. lehet látni, mennyire volt eredményes ez a kitétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!