Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fordult már elő veletek...

Fordult már elő veletek hasonló, hogy első randin azt mondta a leányzó, hogy ilyen "kinézettel" azt sem hiszi el amit kérdezek?

Figyelt kérdés
Szabad ennyire előítéletesnek és közvetlennek lenni? Szerintetek rendben van az, ha azt mondja, hogy a 'külső és belső nincs összhangban' és ez számára intő jel?
2014. márc. 13. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ilyenkor kell arra gondolni, hogy van másiiik!!!!
2014. márc. 13. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor nincs miről beszélnünk, nem tudok ezzel mit kezdeni.
2014. márc. 13. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A kinézeted a lányt olyasvalakire/valakikre emlékezteti, akik úgy hordtak össze hetet-havat mint a vízfolyás. Az előítélete már megvan veled szemben, lehet, hogy tetszel neki, de nem bízik benned egyáltalán.
2014. márc. 13. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez nem fikció, hanem valóban megtörtént eset!!!

Összetalálkoztunk egy szórakozóhelyen és telszám csere volt, majd kb 2 hét múlva megbeszéltünk egy közös ebédet.

Tök jól elbeszélgettünk, de valahogy feszes volt a légkör hiába próbáltam oldani némi humorral...egyszerűen nem ment. Éreztem hogy valami nem tetszik Neki, hogy valami zavarja...hát rákérdeztem.

Annyit mondott Nekem, hogy ilyen külsőhöz nem hiszi el, hogy ilyen "normális "vagyok és hogy csak megjátszom magam....ergo színészkedek. Nem tudtam erre mit mondani.....

2014. márc. 13. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
mondjad neki: Akkor te őrült beteg vagy, ha én nem vagyok normális szerinted?
2014. márc. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!