Lányok! Veletek történt hasonló első szex után? Vagy később?
Miután először szexeltem, a hüvelynyílásom alatti puha, vékony bőr felrepedt! Utána napokig csípett, meg vérzett is (főleg egyből szex után). Nem mentem orvoshoz, de alaposan tisztogattam így pár nap alatt rendbejött. Miért lehetett ez? Több pózban is csináltuk, nem volt elég óvatos? Rossz szögből tette be? Hallottam már ilyesmit, hogy az elsőnél ez előfordul, veletek történt már ilyen?
Köszi.
Én azt gondolom, hogy mivel elsőként természetes, hogy nem vagy még hozzászokva a méretekhez, nem is tudsz teljesen kitágulni és egy rossz szögben bizony felsértheti azt a részt. Nekem még olyan komoly nem volt, hogy felrepedt volna, de volt, hogy néha a második harmadik esetleges "durvább" menetet nem bírtam, mert fájt.
Egyszerűen rossz szög+lehet elég nedves sem voltál. Begyógyul és kész. Ne erőltesd, ha nagyon fáj, mert több kárt okozhatsz, később gyógyul - ha ilyen komoly a sérülés.
Általában ha eléggé nedves vagy, és már mondjuk hozzászoktál, nem kellene, hogy felrepedjen... addig is óvatosan. Ha érzed, hogy feszül, akkor kérd meg, hogy picit jöjjön feljebb (ha rajtad van), hátha akkor a feszítés javul, mert egy picit más szögbe kerül ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!