Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Kedvesfiúk", elcserélnétek a...

"Kedvesfiúk", elcserélnétek a kedvességeteket rámenős, pofátlan viselkedésre?

Figyelt kérdés

Csajozási vonatkozásban értelmezzétek a kérdést.

Szerintem nincs semmi nehéz abban, hogy tegyünk a másik ember véleményére és rámásszunk lányokra és előbb cselekedjünk, mint kérdezzünk, de azt se mindig.

Mert kedvesnek lenni erőbefektetést szükségeltetik, rohaddddéknak lenni viszont nagyon könnyű. Majdnem olyan mint a lustaság és a szorgalom. Bárki tud lusta lenni, mert az csak úgy jön magától. Az érzelmi-szociális lustaság pedig modortalanságban és taszító jellemben manifesztálódik. És általában társul az általános lustasággal és nemtörödömséggel.

Én egy végtelenül keserű ember vagyok, nem is nézek ki jól, mégis voltak barátnőim is meg kalandjaim is. Mindig akad valaki. Pedig volt idő, hogy társaságok utáltak ki pár óra után, még olyanokból is csak az ellenszenvet váltottam ki, akikkel nem is beszéltem! Mondjuk most is erőlködés nélkül sikerül ez és még csak észre sem veszem magamon, hogy mennyire modortalan, lusta és együttműködni képtelen egyén vagyok.

Pénzem sincsen, mivel személyiségem miatt nem alkalmaz senki.

2014. márc. 12. 23:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

na azért az se jobb, mikor haveri körböl összejönnek tinikorban párocskák, aztán sok-sok évig együtt vannak, a vége felé már csak épp, hogy eltűrik egymást, mert jólneveltek és tudják, hogy ennek igy kell lennie, hogy magukat kölcsönösen alá kell rendelni a megszokottságnak.

Aztán mikor pl a srácot otthagyja a csaj, akkor rájön, hogy nem is ért a csajokhoz, mert végig kapcsolatban volt.

2014. márc. 12. 23:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát fogtam már ki mindenféle nőt már. Voltak rossz és jó tapasztalatok egyaránt. Mondjuk az ilyen 7/10-es szépség felett a csajok számomra elérhetetlenek. Oda se megyek ilyenekhez, mert nem is kapok tőlük semmilyen érdeklődést. Meg amit előadok ugyse fog bejönni nekik, mert külsöm nem üti meg a számukra elvárt szintet. Egy csunyább csajnak simán jó vagyok azzal a viselkedéssel, ami miatt egy szebb csaj élből lerázna.

Tehát legalább a saját kategóriámban keresgélek.

2014. márc. 12. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:

az elmélet ott sántít,hogy kevered a kedvességet a határozatlan viselkedéssel és a félénkséggel amivel leginkább elbénázzak az ilyenek.

a bunkóságot meg a tudatos és határozott fellépéssel.

utóbbi esetben az úgynevezett bunkóság is tudatos és időzített,tehát van akkora meló néha,mint a kedvesség.

a sima tajparaszt bunkóság bejön 1 nőtípusnak,99nek meg nem,ezért sem lehet általánosítani.

egy jó csábító meg felismeri,hogy mire van szükség jelen pillanatban.

mert ha pl veszünk egy csajt aki éppen szakított ez sülhet el két féle képpen.

1.odamentem hozzá,pár mondat után megfogta a farkam és lehetett is vinni haza mert felejteni akart.

ide nem kellet se bunkóság,se kedvesség,csak némi együttműködés a részemről.

2.ez a fajta meg sír és sajnálja magát.

ha ezzel elkezdesz bunkózni,akkor lelép.

inkább egy kicsit kedvesen hallgatni érdemes a nyavajgását,közben isztok,aztán véletlenül beleakad a farkad.

2014. márc. 13. 00:24
 14/16 A kérdező kommentje:
jaj hát igen, kis kezdő koromba nekem is volt olyan bénázásom, hogy pl csaj felengedett már magához a lakásába, aztán én meg elkezdtem ott neki hülyéskedni, meg szétpakolni a gyereke cuccait, aztán ki is vágott a házból mint a sicc. Pedig nem kellett volna hozzá nagy agyi aktivitás, hogy felfogjam, hogy egy lefáradt dolgozó nőnek, aki egyedül neveli a kis gyerekét, és ki tudja már mióta nem dugták meg, annak már én is bőven jó vagyok, és csak azért viselkedik olyan ijesztően harapósan, mert tele van már a szervezete szegénynek. Nyilván a mostani tudásommal már könnyebben lekezelem a szitut, de ott még kisiklatta a történéseket a hülyegyerek viselkedésem :(
2014. márc. 13. 00:36
 15/16 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy az ilyen "sürgősen szexet akaró" nőknek nem én vagyok a célpont, lévén, hogy tőlem inkább csak jobban kinéző egyedeket találnak...
2014. márc. 13. 00:43
 16/16 A kérdező kommentje:
de szerencsére még igy sem kell bálnákkal szexelnem :D
2014. márc. 13. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!