Szerintetek lesz valaha barátom, úgy hogy félig fekete vagyok?
Figyelt kérdés
._. már kezdem úgy hinni, hogy nem... (bár még ráérek...)2014. márc. 12. 21:21
31/33 anonim válasza:
Szerintem az, hogy félig fekete vagy inkább előny mint hátrány. A félvér nők egész szépek szoktak lennie (bár nem végeztem reprezentativ felmérést). A belső meg független ettől.
32/33 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
28# : hidd el ez kölcsönös...
2014. márc. 14. 17:34
33/33 anonim válasza:
Szóval te, kérdező, nem afrikai néger vagy, hanem afroamerikai. Én ugyan az előbbiekkel szimpatizálok, de az amcsik közül is akadnak normálisak, akik nemcsak rappelni tudnak és bűnözni, hanem dolgozni és tanulni is... gondolom te is olyan vagy. Kire hasonlítasz leginkább: Tupacra, Pharellra, Idi Amin Dadára, Mandelara, vagy Pákóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!