Szerintetek lesz valaha barátom, úgy hogy félig fekete vagyok?
Az jellegzetes szag nem azert van mert vki fekete, hanem a hagyomanyos kajaik miatt amit esznek. Ha neked atlagos az etrended akkor nem erzodik semmi ez hulyeseg.
Egy felver lany :D
Bárki, bármit mond, ne hagyd Magad elbizonytalanítani.
Én Magyarországon születtem, magyar családba, most külföldön élek (Európában) imádom a kínai ételeket, itthon magyarul beszélünk ugyan de egyre több jövevény szót használunk. A magyar kultúrából semmit sem őrzünk, apám a helyi népviselet jellegzetes cipőjét is hordja
Imádom a currys pizzát, az afroamerikai kultúrát, a skandináv és brit írókat, és a filmeket utálom magyarul nézni.
Milyen nemzetiségű vagyok? Nem számít, emberek vagyunk.
Ha bárki beszól, mond meg, hogy valójában minden ember afrikai. :)
Biztos fogsz párt találni, ne aggódj. Szerintem a generációdban ez már nem probléma.
Szerintem nagyon szép lehetsz!!!
Az a legszebb bőrszín szerintem, ami félúton van a fekete és a fehér között. Amikor kicsi voltam, mindig ilyen színű Barbie babát szerettem volna. :)
Genetikailag is nagyon szerencsés összetétel, mert minél távolabbi a két genotípus, annál inkább ellenálló a szervezet a különféle ártalmakkal szemben.
Fehér, leszbikus lány vagyok egyébként.
Attól függ, melyik feled fekete. :p
(Persze hogy lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!