Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesti magányos lány...

Budapesti magányos lány találkozni egy idegen férfival jövő hét egyik napjának délutánján?

Figyelt kérdés
Ne kelljen előtte sokat beszélgetni itt. Alap infók majd kép és találkozás. Van ilyen lány aki így találkozna? Beszélgetnék.

2014. márc. 11. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
honnan tudod, nőnek is adtad már itt ki magad?
2014. márc. 11. 18:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Tudok barátságos lenni, sőt inkább az vagyok. Azért keresek magányos lányt, mert magam is magányos vagyok. Izgalmas lesz a beszélgetés, ha valaki elmeséli a hétvégi bulizást, vagy tegnap mit csinált a legjobb barátjával, este megy át a barátjához stb, én ezekről semmit nem tudok mondani. Kiderül szerda helyett egy másik napon, szerdán még messze leszek Pesttől, akár mint a hét többi 5 napján. 1 nap leszek Pesten és mivel a környékemen nem élnek itt megtalálható magányos emberek, Budapesten keresek. Egy magányos embernek jól esik az érdeklődés, beszélgetés, ezt tudom magamról.

Volt már rá példa: egy társkeresőn hónapokig fent voltam, rendesen kitöltött adatlappal, képpel, az üzenetekre kevésszer kaptam választ, maguktól nem kerestek a lányok.

Egy napra lányként regisztráltam, adatlapom semennyire nem volt kitöltve, kép sem volt mégis jóval több megkeresés érkezett egy nap alatt mint az előbbi esetben hónapok alatt.

2014. márc. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!