Budapesti magányos lány találkozni egy idegen férfival jövő hét egyik napjának délutánján?
Tudok barátságos lenni, sőt inkább az vagyok. Azért keresek magányos lányt, mert magam is magányos vagyok. Izgalmas lesz a beszélgetés, ha valaki elmeséli a hétvégi bulizást, vagy tegnap mit csinált a legjobb barátjával, este megy át a barátjához stb, én ezekről semmit nem tudok mondani. Kiderül szerda helyett egy másik napon, szerdán még messze leszek Pesttől, akár mint a hét többi 5 napján. 1 nap leszek Pesten és mivel a környékemen nem élnek itt megtalálható magányos emberek, Budapesten keresek. Egy magányos embernek jól esik az érdeklődés, beszélgetés, ezt tudom magamról.
Volt már rá példa: egy társkeresőn hónapokig fent voltam, rendesen kitöltött adatlappal, képpel, az üzenetekre kevésszer kaptam választ, maguktól nem kerestek a lányok.
Egy napra lányként regisztráltam, adatlapom semennyire nem volt kitöltve, kép sem volt mégis jóval több megkeresés érkezett egy nap alatt mint az előbbi esetben hónapok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!