Hogy lehet felkészülni a jövő őszi előrehozott érettségire, ha 2 tárgyat (biológiát és kémiát) emelt szinten, egyet (angolt, ami a második idegen nyelvem) pedig középszinten szeretnék letenni?
Osszam fel a 12 hónapot, és 4-4 hónapig tanuljak egy tantárgyat, vagy párhuzamosan tanuljam a 3 tantárgyat? Egyáltalán lehetséges ennyi idő alatt felkészülni?
Köszi a válaszokat! :)
Szerintem el kellene gondolkodnod azon, hogy egyáltalán képes vagy-e letenni egyszerre ezt a sok érettségit. Bizonyára biosz-kémia szakos vagy, ha emelt szinten próbálkozol, de ez sem könnyíti meg a helyzeted.
Igazából nem érdemes mindhármat ősszel letenni. Csináld meg az egyiket, a másikat pedig csak a normális érettségin, mert iskola mellett ez sok lesz, még ha egy éved van is. Én emelt törit tettem le, kb. 5 hónapot tanultam rá, de akkor nagyon sokat, nem fért volna be mellé még egy emeltszintű.
Az angol más. Te tudod, hogy mennyire vagy jó belőle, a középszint nem nehéz, bármelyikhez hozzácsaphatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!