Szerintetek ez jó ötlet lenne?
Tetszik egy fiú. napi kb 1x találkozunk, de nem sokat, max köszönünk egymásnak, illetve, ha kell neki vagy nekem valami amit csak egymástól tudunk kérni(egy helyen dolgozunk).
Azt találtam ki, hogy adnék neki egy csokit(milka love me vagy kiss me feliratosra gondoltam). Csak az a baj, hogy a névnapja már elmúlt a születésnapja meg csak év végén lesz. Tanácstalan vagyok, hogy mit mondjak neki, miért adom neki azt a csokit.
Vagy felesleges ez a felhajtás?
Azt hiszem őszinte választ vársz a kérdésedre, tehát ha viszonylag jól nézel ki és a fiú nincs kihez hű legyen, akkor minden bizonnyal örülni fog neki és ha véletlenül nem esne neki le rögtön a célzás, akkor később rá fog jönni. Mosolyogj :)
Viszont ha úgy érzed, hogy nem vagy az esete, akkor nem zavarnálak bele egy ilyen helyzetbe, mert ő kellemetlenül fogja érezni magát, hogy nem érzi úgy hogy tudna közeledni hozzád, pedig te lényegében színt vallottál, neked pedig rosszul fog esni az elutasítás. (de ha nem próbálod meg az is rosszul fog esni)
Hogy valami használhatót is mondjak, szerintem jó az ötlet :)
szerencsére nem vagyok egy bányarém. sok fiúnak bejövök(nem egoból mondom, tényleg így van). csak azt nem tudom, hogy neki bejövök-e :/
Legutóbb mikor kért tőlem egy időpontot, akkor annyira zavarban voltam, hogy azt se tudtam mit csinálok. a telefonszámot hittem azonosítószámnak és mikor már beírtam szólt, hogy ez egy telefonszám.. ráadásul még vagy hárman végignézték a szerencsétlenkedésem. más már egyszer levágta egy hasonló szituból, hogy miatta volt ez, de nem tudom, hogy ő levágta-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!