Szerintetek jó ötlet, nem lenne ciki?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem és úgy hallottam, hogy én is bejövök neki, de ő mindig a barátnőivel van és nem igazán tudok vele beszélgetni.
Arra gondoltam, hogy odamegyek és adok egy puszit az arcára és hátha jön utánam szalad és akkor egy picit tudnánk beszélgetni.
Vagy mit csináljak?
Segítsetek kérlek!
Előre is köszönöm!
2014. febr. 25. 19:52
1/6 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy beszélni szeretnél vele és hívd félre
2/6 A kérdező kommentje:
Nem jöne, mert nagyon félénk lány.
2014. febr. 25. 20:03
3/6 anonim válasza:
akkor a barátnőit kérd meg, hogy hagyjanak kettesben mert szeretnél vele négyszemközt beszélni.
4/6 anonim válasza:
Ja azok meg ott hátul 2m-re röhögnének, és bámulnák őket :D
5/6 anonim válasza:
szerintem ez aranyos nekem bejönne(főleg,ha te is bejössz neki) de lehet , h másnak nem tetszene://
6/6 anonim válasza:
Ha eleve félénk lány, nyilván csak megalázod azzal, ha teljesen random megpuszilod. Én pofonvágnám azt, aki szó nélkül odajön megpuszilni az arcom, mikor kb. nem is beszéltünk soha... inkább írj neki a neten, és kérdezd meg, nincs-e kedve találkozni veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!