Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja kavartam egy sráccal egy buliban. Akkor ismertem meg. Bejelölt facebookon, de nem írt rám csak lájkolgatta a képeimet. Szerintetek jó ötlet rá írni? :o Ha igen, mit írjak neki?2014. febr. 16. 20:25
1/5 anonim válasza:
Adj Isten Kendnek! Lájkolgatunk, lájkolgatunk?! Cöcöcö
2/5 anonim válasza:
írjál.
azt hogy szia múltkor nagyon jó volt a buli, nincs kedved holnap átjönni és egy kicsit mélyebben megismerni,egész mélyen.
3/5 anonim válasza:
Szerintem próbaképp írj neki (addig úgysem hagy nyugodni a dolog), de semmi nyomulás, az az ő dolga, lehet, hogy csak egy kis "kezdő lökés" kell neki ;) Ha bevállalós vagy, nyiss ezzel: "Eddig vártam, hogy jelentkezz, gondoltam, megkérdezem, miért nem írtál?" vagy "Mi újság veled? XY éjszaka óta nem beszéltünk..." Sok szerencsét! :)
4/5 anonim válasza:
Egészen mélyre fogsz hatolni, mivel barlangászni megyünk.
5/5 anonim válasza:
Szia mizu? Pl. és aztán megy tovább a beszélgetés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!