Ismerkedésnél jó ötlet mindjárt az elején megkérdezni a lánytól, hogy engedi-e popsiba?
Figyelt kérdés
Mondjuk engem annyira nem vonz a dolog.2014. febr. 13. 06:46
2/17 anonim válasza:
Ha pofáraesést akarsz, akkor kérdezd :D
3/17 anonim válasza:
Én mindig így szoktam. Már bemutatkozás helyett egyből ezzel indítok.
4/17 anonim válasza:
Igen,legalább rögtön elüldözöd magadtól.
5/17 anonim válasza:
De ne csak ezt kérdezd meg! Ismerkedésnél illik megkérdezni a kakiszexet, popsiöklözést. Meg úgy általában mindent ami a normális párkapcsolat kialakításához szükséges.
6/17 A kérdező kommentje:
Miért? Pedig én aztán igazán normális srác vagyok.
2014. febr. 13. 07:01
7/17 anonim válasza:
ááááááááááááááááááááááááááá az 5 ös nagyon kemény.... :D
8/17 anonim válasza:
5-ös!!!! Figyelmetlen vagy!!! Kihagytad, hogy lenyeli-e. De szívesen ám, nem csak úgy ímmel-ámmal, meg azt, hogy van-e jótestű, kapható barátnője olykor-olykor hármashoz vagy csak egy sima dupla cumihoz ha fáradt a kérdező!!
Na ugye, milyen jó, hogy benéztem!
De legyen egy válasz: volt olyan első randin ahol a csaj hozta fel témának magától, hogy nem.. ő nem engedi, mert már próbálta és nem jött be. S utána egyébként se szívesen veszi a szájába. Nem vagyok pirulós.... de egy kicsivel több információt tudtam mint amire számítottam ott. :D
9/17 menta34 válasza:
A "honnan, korod, mizu" ide lejárt!
1.) popó?
2.) seeggből szájba oké?
3.) aztán lenyeled-e?
Gratulálok, így kell ezt, igazi lovag vagy! :D
10/17 anonim válasza:
Költői kérdés, de ha nem vonz, miért kérdeznéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!