Ismerkedésnél jó ötlet mindjárt az elején megkérdezni a lánytól, hogy engedi-e popsiba?
Figyelt kérdés
Mondjuk engem annyira nem vonz a dolog.2014. febr. 13. 06:46
11/17 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy elküldjön a p* csába..
12/17 anonim válasza:
Engem is már a második randin tájékoztatott a hölgy,hogy a popsit nem szereti,viszont a sperm@t csak a szájába szereti.Én is több infót kaptam,mint amit akkor még tudni szerettem volna.-Kérdezd meg bátran az összes dolgot az első randin,a perverziókat se hagyd ki.Általában értékelik ha öszinte a férfi.(legalább is mind ezt mondja).
15/17 anonim válasza:
Én már eleve olyan pólót veszek fel amin egyértelmű felirat:
Ha nem engeded popsiba, hozzám se szólj!!!!
16/17 anonim válasza:
Amugy nem hulyeseg letisztazni a dolgokat, ha vkinek van ami alap hogy legyen kulonben nem akar az illetotol semmit, hat mondja meg.
Minek fecserelni az idot foloslegesen.
Eleve bemutatkozas helyett az ismerkedest is egy jo kufirccal kene kezdeni, hogy kideruljon osszeillenek e az agyban, elvegre az a legfontosabb, addig minek terhelni nevekkel az agyadat, nem?
17/17 Gyerehh nyasgem válasza:
Szerintem 2 alapvető dolgot kéne tisztáznod vele:1. Szopott e már glorithkuindos-rendszeri 723. bolygóról származó zorrt?2.CSIPKEBOKORVESSZő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!