Ha megsértem egy férfi önérzetét vagy megbántom azt hogyan tudom kijavitani? Mindig utálni fog utána vagy van még esély, hogy kedveljen?
Másfelől ha nekem kell mondanom, hogy "te figyi, a lelkembe gázoltál!" az már rég rossz, nem? Meg a kérdés is az volt, hogy Te mivel tudod kijavítani, ha megbántottad.
Az én történetem egyébként ez:
Amikor új voltam a helyen, ahová járok minden héten (gyülekezet), akkor odajött hozzám az a nő. Kérdezgetett, hogy tanulok-e, dolgozok-e. Épp egyik sem volt, így nem és nemmel válaszoltam rá. Nem volt kedvem kifejteni egy vadidegennek, hogy épp arra várok, hogy elkezdhessem a sulim. Aztán a harmadik kérdése volt, amivel betette a kaput: "de azért keresel munkát?" ilyen lesajnáló hangnemben. Ezzel egyszerre volt:
a) számon kérő
b) pofátlan
c) lenéző
d) megalázó
Mármost: hogy a fenében képzeli egy vadidegen nő, akit életemben először látok, hogy számon kéri rajtam, hogy keresek-e munkát? Biztos jó kedvemben nem és lopom a napot, mert az tök poén. Na azóta kerülöm a nőt, mint a mérget. És a vicces, hogy korombéli, tehát elvárnám, hogy ne legyen ennyire... na mindegy. Még szerencse, hogy sok szék van és tudok tőle jó messze ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!