A pasik miért azokra a nőkre buknak, akik a társaságban *elismert jó csajok*?
ne általánosíts már... utálom ezt
vannak olyan fiúk akiknek az tetszik, igen
de én személy szerint (és szerintem még sokan vannak így ezzel) épp hogy a visszahúzódó lány iránt érdeklődnék
annyira utálom ezt... amikor a fél világot egy kalap alá veszi valaki azzal hogy "pasik", és akkor "náltok ez meg az hogy van"... nyilván mindenkinél más, rengeteg féle ember létezik, nem jár egy rugóra az agyunk csak mert péniszünk van. verjétek már ki ezt a fejetekből :D
én most nem általánosítok, azokra értem akik ilyen jellegű kérdést tesznek fel
Kérdező!
Ez nem így van! A jó csajok, mindenütt jó csajok!
Akikre te gondolsz, azok szemüveges, rövidhajú lányok. Az ilyen típusúak tényleg háttérbe kerülnek egy buliba, a bombázó hosszú hajú lányok mellett!
Ezeknek a lányoknak is lenne esélyük csak kevés még az önbizalmuk!
Akkor általánosítsunk: azért, mert a csajok meg azokra a pasikra buknak, akik a társaságban menő csávók.
De egyébként ez egy nagyon buta általánosítás. Csak a visszhúzódóbbakat általában nem a "menten megd*glak, mihelyett hazaérünk a diszkóból" jellegű pasik találják meg, illetve nem is ilyenre vágynak. De ugyanúgy őket is észreveszik, sőt, sokuknak tartósabb kapcsolatai vannak, mint a nagymenőknek. Csak a környezete számára nem olyan feltűnő, hogy van valakije.
Simon! Ott a pont!
Minden eset más és más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!