Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik miért azokra a nőkre...

A pasik miért azokra a nőkre buknak, akik a társaságban *elismert jó csajok*?

Figyelt kérdés
van olyan is a társaságban, aki szerény, visszahúzódó és nagyon jól néz ki, ezért kikiáltják béna csajnak.Valóban nem látják a pasik, hogy attól még az egy jó csaj?hogy működik ez nálatok?
2014. márc. 9. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát én inkább az olyan lányokat bírom, akik visszahúzódóak, és szépek, csak szerintem az ilyenek nagyon ritkák.
2014. márc. 10. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

ne általánosíts már... utálom ezt

vannak olyan fiúk akiknek az tetszik, igen

de én személy szerint (és szerintem még sokan vannak így ezzel) épp hogy a visszahúzódó lány iránt érdeklődnék

annyira utálom ezt... amikor a fél világot egy kalap alá veszi valaki azzal hogy "pasik", és akkor "náltok ez meg az hogy van"... nyilván mindenkinél más, rengeteg féle ember létezik, nem jár egy rugóra az agyunk csak mert péniszünk van. verjétek már ki ezt a fejetekből :D

én most nem általánosítok, azokra értem akik ilyen jellegű kérdést tesznek fel

2014. márc. 10. 00:01
 3/13 A kérdező kommentje:
a haverok véleménye mennyire számít?
2014. márc. 10. 00:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez nem így van! A jó csajok, mindenütt jó csajok!

Akikre te gondolsz, azok szemüveges, rövidhajú lányok. Az ilyen típusúak tényleg háttérbe kerülnek egy buliba, a bombázó hosszú hajú lányok mellett!

Ezeknek a lányoknak is lenne esélyük csak kevés még az önbizalmuk!

2014. márc. 10. 00:05
 5/13 A kérdező kommentje:
talán azért van ez némelyiknél mert a társaság által elismert csajjal akar mutatkozni, és ez igazából kisebbségi komplexusra utal.Szerintem pl. a társaságból egyik csaj bűn ronda, mégis istenítik,van egy csaj akit ócsárolnak, elég szigorúan nevelték, nem volt még pasija, de nem is akar vele sok fiú barátkozni,pedig helyeske,a jó csaj meg folyamatosan pökhendin viselkedik vele és ez a többi pasinak is nagyon bejön.jókat mókáznak ezen, miért jó ez némelyiknek?
2014. márc. 10. 00:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor általánosítsunk: azért, mert a csajok meg azokra a pasikra buknak, akik a társaságban menő csávók.

De egyébként ez egy nagyon buta általánosítás. Csak a visszhúzódóbbakat általában nem a "menten megd*glak, mihelyett hazaérünk a diszkóból" jellegű pasik találják meg, illetve nem is ilyenre vágynak. De ugyanúgy őket is észreveszik, sőt, sokuknak tartósabb kapcsolatai vannak, mint a nagymenőknek. Csak a környezete számára nem olyan feltűnő, hogy van valakije.

2014. márc. 10. 00:09
 7/13 anonim válasza:
Azért, mert jó csajok nekem nem jön be ez az apáca stílus ilyen lányokról azt gondolom, hogy visszafojtják az érzéseiket ez idővel szorongáshoz vezethet. Amúgy meg nem csak fekete és fehér van a világon szerintem te kérdező túl sok romantikus filmet nézel álomvilágban élsz. Jön a szőkeherceg fehér lovon remélem kinövöd.
2014. márc. 10. 00:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Simon! Ott a pont!

Minden eset más és más!

2014. márc. 10. 00:12
 9/13 A kérdező kommentje:
tehát....kacérkodni kell minden pasival:D
2014. márc. 10. 00:13
 10/13 A kérdező kommentje:
ha kacérkodom minden pasival, akkor sok lesz körülöttem, majd csípni fognak, egy idő után szimpi leszek, megkedvelnek, akit kedvelünk az szép is , majd a társaság közép pontja-és hopp már jó csaj is lettem --dobok egy kis sminket magas sarkú és a többség megette.igaz?ennyi lenne?
2014. márc. 10. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!