FIÚK! Az gáz, ha látszik egy lányon, hogy belétek zúgott? Csökken a vadászösztön, vagy vonzó is lehet?
Nem igazán ismerem, nem tudom van-e csaja, de nem tudom titkolni, hogy iszonyatosan tetszik.
Ilyenkor ő megijed, vagy örül, vagy mit érez?? (elvileg nem vagyok csúnya, vagy ilyesmi)
Nem lehet tudni, de ha nem lenne senkim (most nincs), én örülnék neki. Ha lenne valakim, akkor nem foglalkoznék vele egyszerűen. Ha próbálkozna, kikosaraznám. De ha nincs senki más a képben, akkor szabad a pálya.
De mind mások vagyunk!
23/F
Első: Jogos jogos. :S De sajna már huszonéves vagyok.
Sose tudom, hogy ez előny-e vagy nem, ha látja-e.
A fiúk általában nem próbálkoznak olyan lányokkal, akiről süt az elutasítás.
De azért próbáld visszafogni magad, mert ha látja, hogy nagyon odavagy, akkor megszivathat.
Nekem egyszer egy fiú ismerősöm mondta, hogy a barátnőjén annyira látszott, hogy le akar vele feküdni, mert akárhányszor találkoztak, olvadozni kezdett. Nem is lett a kapcsolat hosszú távú.
Szóval a pasik ilyenkor mindig arra gondolnak, ha egy lány szemmel láthatóan odavan, akkor azt könnyű lefektetni. Szóval ne add magad olyan könnyen.
25 /N
Az a baj, hogy annyira tetszik, hogy akár ki is használhatna. Jó hülye vagyok, mi?
Azért köszi a figyelmeztetést, igazad lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!