Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen pasi hiv el randira,...

Milyen pasi hiv el randira, hogy aztan a baratnomrol erdeklodjon?!

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 20:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8-as, hol latod, hogy egyetlen egy randin voltunk??

Az utobbi harom hetben rendszeresen talalkoztunk. A baratnommel kb mult ev Novemberben talalkozott utoljara.

Ezert nem ertettem a dolgot, hogy miert hozza ezt fel igy hirtelen.

2014. márc. 9. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Na hát akkor félreértettem, bocs. Ha három hete randiztok, akkor viszont biztos, hogy te érdekled, és nem a barátnőd. Talán azért kérdezgetett róla, mert nem jutott eszébe más téma. Én is szoktam udvariasságból az illető baráti köréről érdeklődni. Nem is értem, miért háborodtál föl? talán a melltartóméretét kérdezte?
2014. márc. 9. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Mert arrol beszelt, hogy szivesen megismerkedne vele kozelebbrol, meg angem kerdezett, hogy miket szeret a lany. Ezert haborodtam fel.

Az egy dolog, ha haverok vagyunk, de velem azert ne haverkodjon senki, hogy a vegen a baratnomet szedje fel.

2014. márc. 9. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

Szóval ha valakinek a barátnőd tetszik az hozzád se szóljon,le van szrva?

Önzés magasfokon,cica.

2014. márc. 9. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Na így már érthető és világos a kép. Teljesen igazad van, hogy felháborodtál. Ha három hete randiztok, és három hét után ilyeneket mond, az tényleg gáz, és tényleg úgy érezheted, hogy hitegetett. Ezek szerint akkor a három hét alatt semmi testi közeledés nem volt a részéről?

Figyu, megértelek. Nemrég voltam hasonló szituban sajnos én is, mikor egy hónap után ejtettek pofára teljesen váratlanul. szép kis romantikus randizások után. Nem pont így, de kegyetlenségben hasonló módon. szóval így már világos a képlet, én is kikészültem, még sokkal jobban is, mint te. Úgy látszik, nem ritka az ilyen skizó alkat.

2014. márc. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!