Milyen pasi hiv el randira, hogy aztan a baratnomrol erdeklodjon?!
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 20:46
1/15 anonim válasza:
Egy gonosz akit nem érdekelnek az érzelmeid ne foglalkozz vele lépj túl rajta esetleg pszichológus ?
2/15 anonim válasza:
biztos, hogy nem fog ilyen veled többször előfordulni, mert ilyen hülye férfi azért nem sok van. Tedd túl magad ezen, nevess egyet, és felejtsd el. Ne vonj le messzemenő következtetéseket.
4/15 anonim válasza:
Ez azért parasztság. Ha pedig irántad érdeklődne, de így akarja felkelteni az érdeklődésedet, akkor extrém parasztság. Hagyd a csudába.
5/15 anonim válasza:
Nem randizni hívott hanem haverkodni és tetszik neki a bnőd..
6/15 A kérdező kommentje:
5-os, nem tudom, de nekem az, ha egy pasi elhiv, hogy egyutt toltsunk nemi idot, es igencsak reszletekbe menoen beavat a maganeletebe, az randinak szamit. Bar lehet, hogy en ertem felre. Ha ez haverkodas, akkor mi a randi?
2014. márc. 9. 20:58
7/15 anonim válasza:
A kérdés az, irántad érdeklődött, kimutatta, hogy vonzódik hozzád?
Lehet, hogy valójában a barátnőd érdekli és általad próbál az ő közelébe kerülni de lehet ezt neked kell érezned pontosan mit akar.
8/15 anonim válasza:
egyetlen egy randin voltál vele. nem sikerült jól.
ez van! minek puffogni? tudod, hány olyan első randid lesz még, ami rosszul sikerül? nem kell rögtön az esküvőt tervezgetni. annyira kétesélyes a dolog.
9/15 anonim válasza:
Talán nem kéne azt hinni hogy minden pasi titeket akar..
10/15 anonim válasza:
Ez azért gáz. Ha az elején szól hogy baráti alapon találkozzatok,akkor korrekt, de így gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!