Miért vannak így elszállva maguktól a mai csajok akik még szabadon vannak és miért nem adnak esélyt soha, hanem helyette udvariasan leráznak?
Mire gondolsz? ilyen esetekkel vagyok tele..
Általában csak a netes ismerkedésre van időm..
Ha nagy ritkán összejön hogy sikerül egy randi vagy csetelünk csak. és egyszercsak eltünik csak én keresem aztán nagy nehezen vagy kiderül hogy felejtős vagyok vagy váladzra sem méltat. Igen a csetelés után idővel unalmassá válok nem tehetek róla de unalmas ember vagyok. Munka és tanulásról szól az életem semmi kikapcsolódás de amugy koncertekre és diszkóba sem vágyok.. Alkoholt sem iszok egyéb okokból.
21#. Bazzeee! Nagyon görcsös vagy még! Nem félegyházán laksz?
A lényeg, hogy senki sem tökéletes hidd el! Ezt fogd fel átmeneti állapotnak, amin túl fogsz lépni, kellő segítséggel és hozzáállással!
Majd folytatom, hogyan....:))
Most át adom a szót: A lány neve béke nevű hallgatónknak!
Tessék béke asszony, öné a szó! :))
Én nem tudok hódítani próbáltam versekkel próbáltam kedvességgel rózyákkal ajándékokkal randira invitálásokkal csókkal ami nagyrészt el is volt utasítva igaz nem mindig.
De semmi.. Egész nap azon vagyok jobb híján neten cseten hogy legyen valaki akivel komolyra fordulhatna de senki nem vesz komolyan.. Mindig egyoldalú a dolog én szeretném de ők nem velem köszi de nem csak ennek ritkán adnak hangot.
Pesten lakok, nem az adott személy vagyok akire gondolsz de ezek szerint van pár ilyen ember.
Nekem mindenesetre 26 év alatt még kapcsolatom sem volt..
"Nincs időd? arra van időd, amire áldozol!"
Tipikus ostoba egyetemista liba duma. Majd ha nem apuci-anyuci tart el, akkor lehet jönni az ilyesmivel! Munka és tanulás mellett nem csoda ha nincs sok ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!