Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit mondjak, mit csináljak,...

Mit mondjak, mit csináljak, hogyan nézzek ki?

Figyelt kérdés

Dolgozik egy pékségben egy nagyon helyes fiú. Szüleim viszonylag sokat járnak oda, én csak egyszer voltam még pár hónapja, akkor láttam őt. Szüleim mondták, hogy szinte mindig ő van ott. Szimpi volt nagyon, és nem tudom, hogy van-e barátnője, de szeretnék vele megismerkedni. Mit mondjak neki? Vagy hogy viselkedjek? És hogyan nézzek ki? Igazából még nem szólítottam le soha ismeretlent...

18/L

2014. márc. 9. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor gyakran kellene oda járnod vásárolni.Ha tetszel neki, hamar megjegyez magának, és össze lehet ismerkedni.
2014. márc. 9. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Légy férfi :D

(15/l)

2014. márc. 9. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
mostantól mindig te menj kenyérért, és majd egy fizetés alkalmából a pénz közé rakj egy kis cetlit, amire a számod van felírva. jobb ötletem nincs
2014. márc. 9. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as. Azért az durva lenne nem? Cetlit otthagyni? :-)))

Ha meg nem jön be a srácnak, akkor égés?

2014. márc. 9. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
azért akkora égés nem hiszem, hogy lenne. de ha meg összejön? nem így kell gondolkodni, hogy jaj basszus lehet beégek. és akkor?
2014. márc. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!