Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy nézzek a szemébe? Mit...

Hogy nézzek a szemébe? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nagyon nagy span. Sose dohányzott. Most töltötte be a 18 at, és egyszer megfogadtuk, hogy elmegyünk tüdőszűrésre. Én 4 éve dohányzom. Neki rákja van nekem nem.Nagyon sajnálom őt, és igazságtalannak érzem az egésszet.Mit mondjak neki, hiszen én dohányzok, és ő a jó ember.Miért van ez hogy aki dohányzik nem kap semmi betegséget, aki meg nem az kap. Mit mondjak neki.
2010. júl. 7. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Totál biztos, hogy rákja van? Mert az csak egy dolog, hogy foltot találtak a tüdejében. Volt már biopszia? Volt már onkológusnál? Meg van már, hogy mikor kell kemóra mennie?
2010. júl. 7. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szokj le rólla értékelni fogja. Bár mit mondhatsz neki.Szinte. "Nem a szó számít, hanem a mögötte rejlő érzelem" Ez régen egy tüdőrákos barátom mondta, aki sajna 2 éve meghalt.

Amugy részvétem

Ui:Ne nézd halotnak, ne tekincsd annak, és élvezzétek a hátra levő időt.

2010. júl. 7. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Etesd Culevittel. Sajnos elég nagy kamu, hogy a dohányzás okozná a tüdőrákot. A különböző vegyi anyagok belélegzése (tisztítószerek, spray-k) többet ártanak. Ez még nem a vég, úgyhogy ne sajnálkozz, hanem segíts neki a gyógyulás folyamán. Jobbulást
2010. júl. 7. 20:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom a biopszia eredménye megvan. Azt nem tudom hogy kemora már jár e. Ezt már egy hónapja tudta. Én most tudtam meg mert került.rejtőzködött előllem. Ma találkoztam vele és akkor mondta. Mondtam neki hogy holnap du. átmegyek és dumálunk.
2010. júl. 7. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt szoktákmondani, hogy aki nem cigizik, és ha mellette mások pedig igen , az hamarabb kap tüdőrákot, mint az aktív dohányosok...remélem azért érted mit akarok ezzel
2010. júl. 9. 21:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen csak a környezetében senki sem dohányzik, mert mindenkit elhajt.
2010. júl. 13. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy van a barátod? Jóra fordultak a dolgok?

Azért kérdezném, mert nagyon régen nem írtak a kérdéshez és kíváncsi vagyok. :)

Remélem, minden rendben van. :)

2011. jún. 22. 22:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Szia.

Nagyon szépen köszönöm, hogy emlékeztél erre a kérdésre, nem hittem volna hogy valaki meg fogja kérdezni.

sajnálatos módon nem javult az állapota egyre rosszabbul van. Az orvosok nem adnak neki sok időt. Én leszoktam a dohányzásról, kibékültünk sok időt töltök vele, és jókat beszélgetünk, bulizunk. Szinte mindig eggyüt vagyunk....

Ui: köszönöm indenkinek a választ, és neked kedves válaszoló, hogy még ennyi idő után is emlékeztél...

2011. jún. 25. 08:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazából rátaláltam a kérdésre és gondoltam, hogy megkérdezem, hogy hogy van, mi a helyzet, mert a kommentekből azt szűrtem le, hogy nagyon szereted. Szabad tudni, hogy hány évesek vagytok?

Bízzunk a legjobbakban! :) Kitartás neki! :)

2011. jún. 25. 20:12
 10/12 A kérdező kommentje:
én 18 ő meg 16 de már kiskorunktól ismerem az ő anyja az én anyám főnöke volt, és a munkahelyén találkoztunk. nagyon nagy barátom, talán a legjobb..... sőt biztos is:D
2011. júl. 13. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!