Hogy nézzek a szemébe? Mit mondjak neki?
Szerintem szokj le rólla értékelni fogja. Bár mit mondhatsz neki.Szinte. "Nem a szó számít, hanem a mögötte rejlő érzelem" Ez régen egy tüdőrákos barátom mondta, aki sajna 2 éve meghalt.
Amugy részvétem
Ui:Ne nézd halotnak, ne tekincsd annak, és élvezzétek a hátra levő időt.
Szia!
Hogy van a barátod? Jóra fordultak a dolgok?
Azért kérdezném, mert nagyon régen nem írtak a kérdéshez és kíváncsi vagyok. :)
Remélem, minden rendben van. :)
Szia.
Nagyon szépen köszönöm, hogy emlékeztél erre a kérdésre, nem hittem volna hogy valaki meg fogja kérdezni.
sajnálatos módon nem javult az állapota egyre rosszabbul van. Az orvosok nem adnak neki sok időt. Én leszoktam a dohányzásról, kibékültünk sok időt töltök vele, és jókat beszélgetünk, bulizunk. Szinte mindig eggyüt vagyunk....
Ui: köszönöm indenkinek a választ, és neked kedves válaszoló, hogy még ennyi idő után is emlékeztél...
Szia!
Igazából rátaláltam a kérdésre és gondoltam, hogy megkérdezem, hogy hogy van, mi a helyzet, mert a kommentekből azt szűrtem le, hogy nagyon szereted. Szabad tudni, hogy hány évesek vagytok?
Bízzunk a legjobbakban! :) Kitartás neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!