A lányok régebben szerették a kamionsofőröket, most is így van?
Figyelt kérdés
Nemegyszer láttam, hogy kamionosok kivitték az útra a barátnőjüket! Jó parti, barát ma egy kamionos?2014. márc. 9. 16:08
1/6 anonim válasza:
Nem szeretik, mert a kamionosokról azt beszélik, hogy szeretnek csajozni és k_rvázni, ezért megbízhatatlanok párkapcsolat terén.
Egyébként ha valaki nem ilyen, akkor is rossz, hogy sokat van távol és állandóan aggódni kell érte, mert a vezetés nem a legbiztonságosabb foglalkozás.
2/6 anonim válasza:
a lányok most is szeretik a kamionsofőröket
de ők olyan lányok akiket az út széléről vesz fel a sofőr, aztán ki is teszi őket
3/6 anonim válasza:
én szeretem a kamionsofőröket, főleg apumat <3
5/6 A kérdező kommentje:
3-as. Melyik cégnél dolgozik apukád? Hány éves vagy? Milyen időközönként megy haza és mennyi időt tölt otthon?
2014. márc. 9. 19:48
6/6 anunimus válasza:
Hàt csajozni azt nagyon tudnak az biztos de ,hogy kurvàznànak hàt nem mindenkit visz rà a gusztus szerintem .Nagyobb szövege van némelyiknek minthogy prostira legyen ràszorulva ...
19/l -kamionos baràttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!