Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, ti mit szerettek, mi...

Férfiak, ti mit szerettek, mi az ideális ha egy nő mennyit beszél?

Figyelt kérdés

Tehát csacsogjon, meséljen történeteket vagy inkább akkor jó ha hozzászól értelmesen a dolgokhoz néha mesél, de csak érdekes dolgokat,de amúgy nem jár a szája folyamatosan, vagy esetleg ha csöndes és csak akkor beszél, ha éppen van téma. Esetleg más opció?

Nők is válaszolhatnak, hogy ők hogy szeretik,mennyit beszéljen a férfi.

2014. jan. 31. 19:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Jobban szeretem, ha keveset beszél és akkor is csak fontosabb dolgokról, a csacsogást ki nem állhatom.
2014. jan. 31. 20:01
 2/21 anonim ***** válasza:
Értelmetlen csacsogást csak mértékkel, csöndes nem jó mert én is az vagyok és akkor csak lesünk egymásra.
 3/21 A kérdező kommentje:
Én a második és a harmadik felvázolt lehetőség között állok ismerkedésnél és nemtudom, hogy ez nem-e unalmas? :/ Ha már ismerem a másikat egy ideje akkor a második és harmadik között.
 4/21 anonim ***** válasza:
Legyen csendes,de ha mondok neki egy történetet,elmesélek valamit,akkor tudjon hozzászólni értelmesen,vagyis lehessen vele beszélgetni normálisan,ne egyoldalú legyen a dolog.
2014. jan. 31. 20:02
 5/21 anonim ***** válasza:
Napi 5000-7000 szó között.
2014. jan. 31. 20:03
 6/21 anonim ***** válasza:
Mindig annyit, amennyi az alkalomnak megfelelő.
2014. jan. 31. 20:14
 7/21 anonim ***** válasza:
szeretem ezeket a kérdéseket...
2014. jan. 31. 20:14
 8/21 anonim ***** válasza:
szeretem ha bőbeszédű a lány, mert én elég szűkszavú vagyok, és akkor nem ülünk egymás előtt szótlanul :) de azt nem szeretem ha felesleges dolgokat mond egy lány, elég ha a kérdésre válaszol hosszan de érthetően
2014. jan. 31. 20:20
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nőként válaszolnék, a férfiakat "megfigyelve"...

Általában azt mondják, hogy legyen csendes vagy csak akkor beszéljen, ha van mondanivalója, a felesleges "tátogást" ki nem állhatják.

Ugyanakkor valamiért leginkább a "csacsogós" kategória társaságát keresik. Talán érdekesebbek számukra, nem tudom...

Ami a férfiakat illeti, én nem szeretem a felesleges beszédet, aminek igazából semmi célja vagy mondanivalója sincs, de szeretem, ha egy férfivel értelmesen el lehet beszélgetni.

2014. jan. 31. 20:22
 10/21 anonim ***** válasza:
de a felvázoltak közül a második az pont ideális :)
2014. jan. 31. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!