Férfiak, ti mit szerettek, mi az ideális ha egy nő mennyit beszél?
Figyelt kérdés
Tehát csacsogjon, meséljen történeteket vagy inkább akkor jó ha hozzászól értelmesen a dolgokhoz néha mesél, de csak érdekes dolgokat,de amúgy nem jár a szája folyamatosan, vagy esetleg ha csöndes és csak akkor beszél, ha éppen van téma. Esetleg más opció?
Nők is válaszolhatnak, hogy ők hogy szeretik,mennyit beszéljen a férfi.
2014. jan. 31. 19:59
12/21 anonim válasza:
néma, és a száját csak akkor nyissa ki amikor oda rakok "valamit" elé :D
13/21 anonim válasza:
lökje a rizsát mert én ugyse szolalok meg, nem szoktam sokat beszélni, az meg nem jo ha csak ugy vagyunk :D de ne hülyeséget mondjon, értelmes dolgokat inkább
14/21 A kérdező kommentje:
Mondtátok páran, hogy azért beszéljen sokat, merthogy ti csendesek vagytok. De ti nem érzitek magatokat ilyenkor kellemetlenül? Nem gondoljátok, hogy unalmasak vagytok és a másik nem érzi jól magát a társaságotokban? Mert én ettől félek.
2014. jan. 31. 23:54
15/21 A kérdező kommentje:
Tehát általában olyan fiúkkal tetszenek, akik szórakoztatóak és sokat beszélnek és ez ugye, ahogy mondjátok azért is jó, mert én szótlanabb vagyok halkabb vagyok, de attól még elgondolkodom, hogy vajon ettől még ő is jól érzi-e magát az én társaságomban, vagy fel sem tűnik neki, hogy nem fosom a szót mint ő?
2014. febr. 1. 00:10
16/21 anonim válasza:
Arany középút a nyerő. No pofázás, no csacsogás, "értelem és érzelem". De ez belülről kell jöjjön! Nem lehet, h most keveset kell beszélnem. Korlátok nem jók…
17/21 anonim válasza:
Múltkor épp' én voltam nagyon csendes, egész nap, csak amit muszáj volt(am) mondani, annyira nyitottam ki a számat. Aztán sértődés lett belőle a b.nőm részéről. Ma sem értem miért… Kérdeztem, jött a nagy "semmi".
18/21 A kérdező kommentje:
Azt azért nem hiszem, hogy arra sértődött, meg hogy sokat beszéltél.
2014. febr. 3. 15:24
19/21 anonim válasza:
Nem. Pont, hogy alig beszéltem egész nap. Értékesebbnek találtam a csöndet, mintsem megtörjem pofázással. :)
20/21 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, félreértettem. Úgy olvastam, hogy pont nem voltál csöndes. :)
2014. febr. 4. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!