hát jo neked :) én eddig olyan fiukkal találkoztam akik csak ugy voltak és nem beszélgettek valami sokat..
2014. febr. 21. 20:24
5/9 anonim válasza:
Igazából, mindenről tudok beszélgetni. Attól függően, a másik fél mennyire vevő 1-1 témára.
Viszont, ha valaki semmiről nem tud beszélni, az már probléma.
6/9 anonim válasza:
A szex mindig jó téma! ;)
7/9 Mr. Truth válasza:
A legutolsó pár téma amiről lánnyal beszélgettem az a:
- Marihuána termesztés panelben
- frizurak amik jól állnának neki
- Tökéletes gyilkosság ( pusztán spekulácio)
- A 2014 es f1 vb várható bajnoka
- Cikis ruhak, női logika.
Hirtelen ezek ugranak be szoval vicces hölgy ismerőseim vannak.
2014. febr. 21. 20:35
8/9 anonim válasza:
hát nekem van egy ismerősöm, nagyon jó (egyelőre baráti) kapcsolatot ápolunk. mi leggyakrabban - nem tudom miért - önismereti dolgokról szoktunk beszélgetni, személyiség, önmagunk megismerése, meg ha olyan van, az aktuális problémáink, próbáljuk egymást bíztatni, segíteni, bár most inkább neki van szüksége segítségre
ő 16/l én 16/f
2014. febr. 21. 20:36
9/9 anonim válasza:
Bármiről: pl. milyen volt a munkája aznap, és akkor ebből már minden jön. (gyerekekkel foglalkozik). Drogokról, ruhákról amik jól állnak neki. Zene. Könyv. Buli. Pia. SZóval tényleg bármiről. Én meg szeretem is hallgatni amikor mondja , meg nyilván azért kérdezem mert érdekel, hogy ő mit gondol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!