Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szoke hatkozepig ero hajam,...

Szoke hatkozepig ero hajam, es kek szemem van. Miert hiszik azt? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
a kinezetemrol mert hiszi mindenki azt hogy egy k...a vagyok,pedig nem is ismernek?Nem vagyok az..sooot szeretek olvasni jol tanulok es vannak barataim akikkel elvagyok?
2014. márc. 9. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan rászolgálsz valahogyan a viselkedéseddel, mert az emberek nem szokták csak úgy a semmibe ezt mondani. Kivágott felsőket hordasz? Sok smink van rajtad? Miniszoknyákat hordasz? Sok fiúval jártál már? Sok fiúval kavartál már? Flörtölsz mindenkivel?
2014. márc. 9. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Öltözék? Nem tudom...

Hosszú szőke haj és kék szem nem lenne ok a k_urvaságra:P

3/7 anonim ***** válasza:
alapvető emberi tulajdonság, hogy ha valamit nem kaphatsz meg akkor elkezded utálni és szitkozódsz! védelmi mechanizmus, semmit több!
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen? Ha valaki tetszik vagy szerelmes vagyok belé azt elkezdem szidni csak azért, mert nem kaphatom meg? o.O Lehet van ilyen gondolkodás, de megérteni nem fogom.... Miért bántanék valakit akit szeretek.... :S:D

Na mindegy:P

2014. márc. 9. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a lányok gondolják ezt rólad, mert ők is tudják a legtöbb fiúnál tarolsz ezzel a kombóval.
2014. márc. 9. 13:36
 6/7 Missi_Key ***** válasza:
irigyek.
2014. márc. 9. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, + jó a seggem és a mellem, amire már számtalanszor kaptam utalást, és emiatt még normális kapcsolatom sem volt, pedig nagyon hiányzik egy szerető társ. Sok fiú mondja h kedves vagyok aranyos, meg vonzó..mégis, sose találok egyet, aki magamért kedvelne ( csak a szokásos szexre kellesz..).:( Remélem neked sikerül!
2014. márc. 9. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!