Miért hiszik azt a nők?
"de itt is sűrűn olvasok hasonlót, hogy "szűz sráccal soha"
Általában vagyok rá kíváncsi, nem csak magammal kapcsolatban tettem fel a kérdést. Érdekel a miértje.
6-os. Voltál már olyan sráccal aki bekamuzta magáról hogy nem szűz?
Én már voltam. Az még rosszabb, mert ha azt mondja, hogy szűz, akkor lehet készülni a bénázásra, de ha nem mondja meg, akkor hatalmasan felsül a srác és inkább félbehagyom az egészet.
Mondjuk tegyük fel, hogy mi már 20 fölötti nők vagyunk, és azt mondjuk, szűz sráccal soha. Mondjuk gondolok én ilyenkor arra, hogy ez a srác bizonyára nem véletlenül szűz még, valami miatt nem kellett senkinek, vagy neki nem kellett senki, mert valami extra gondolatai, életfelfogása van amire veri a mellét, emellett még a sok ki nem élt évből következően rengeteg feszültség halmozódott fel benne, önbizalomhiányos, személyisége eltorzult, parázik, fél a lányoktól, nem tudja, miként működik egy kapcsolat, nem tudja, hogy bánjon egy nővel. Nem nagyon szeretnénk ilyen sráccal kapcsolatba lépni, sokkal jobban vonzz egy felnőtt férfi aki nem most kezd próbálkozni... Ja, nem ezek mind nem feltételezések, hanem megismered a srácot, és látod. Ja meg még azt is, hogy nagyon szeretne egy barátnőt már, na és ekkor jön be az, amit ott fent leírtál.
Aztán lehet hogy annyira nem is jön be külsőre, jellemre egyéb téren és tudod az összkép alapján dönt mindenki. Nem ne szidjatok minket, mindenki eldöntheti, mi elég jó neki, és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!