Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért hiszik ezt a nők?

Mért hiszik ezt a nők?

Figyelt kérdés

Hogy a férfiak dolga, hogy levelet írjanak és a nők meg, mint az Istenek csak válogatnak a férfiak között és eldöntik kinek írnak vissza. Bunkó módon nem válaszolnak egy csomó férfinak, de örülnek, ha levelet írnak nekik, de viszonozni már fáj. Akkor?

Férfiként mért ne tehetném, hogy a nők írjanak és majd én eldöntöm melyiknek válaszolok. Aztán nincsenek elkényeztetve a nők. Nem a fenét...

2013. nov. 7. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ez nem hit, hanem tények kérdése.
2013. nov. 7. 20:33
 2/21 anonim ***** válasza:
Hát ja minden fronton egyenlőséget kaptak, csak épp abban nincs egyenlőség, ami nekik kedvezett eddig is. És még mindig papolnak a hülye feministák a szarságaikról, na olyankor nekem is kiborul a bili.
2013. nov. 7. 20:35
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
ha csak általánosítani tudsz a nőkről, akkor inkább meg se szólalnál; ez olyan szánalmas
2013. nov. 7. 20:38
 4/21 A kérdező kommentje:
Általánosítás? Ne ez most nagyon nem az!
2013. nov. 7. 20:48
 5/21 anonim ***** válasza:

de igenis általánosítás, úgy írtad a kérdésben, mintha minden nő bunkó módon nem válaszolna....

kényes nők mi? mert a rinyálós pasik (mint te a kérdésben) azok nem kényesek?

én bírom a pasikat, de nem az olyan nőgyűlölőket, mit te vagy

2013. nov. 7. 20:53
 6/21 anonim ***** válasza:

Egy fecske nem csinál nyarat. De sok fecske már igen. Ha már ilyen lázadó szellemiség vagy, akkor kezd szépen el az általad felvázolt kis tervet.

Ha elég követőd lesz, még fordulhat is a kocka.

2013. nov. 7. 20:55
 7/21 anonim ***** válasza:

Nyugodtan pontozz le, de ezek a tények:

1. Ha 60 pasi ráír egy nőre, akkor te sem gondolod komolyan hogy mindegyikre válaszolni fog. (társkereső)

2. Ha ugyan kevesen írnak rá, de állandó barátja van, te sem gondolod komolyan hogy válaszolni fog. (facebook, egyebek, nem társkereső)

3. Ha egy társkeresőn ez van, akkor ez NEM azért történik, mert a nők kihisztizték maguknak vagy mert több jogot akarnak, hanem MERT TÖBB A KANOS FÉRFI. Ez nem kényeztetés dolga.

4. A nőkbe évszázadok, ezredek alatt azt nevelték bele, hogy ne kezdeményezzenek, az igazi férfi akinek kellesz majd úgyis meg akar szerezni téged.....tehát hiába akarod, hogy a nők versengjenek érted, nem fog összejönni.

2013. nov. 7. 20:58
 8/21 anonim ***** válasza:

Azt lássuk be, a gyűlöletért tenni is kell ám. Nem alakul ki csak úgy magától. Senki nem úgy születik. Viszont van aki nem viseli el a végtelenségig az arcába lapátolt sz_rt.

Teljesen normális, kicsit érzékenyebb embereket lehet látni megtörni, besavanyodni a mai nagy "mert megérdemled" társadalomban. Lehet a nőket piedesztára emelni, de mostanra már "túltoltuk béláim", s sokan közölük beleszédültek a magasságba. A szebbik nem sokszor csak testben szebb, a lélek pedig valami végtelen ingovánnyá változott.

2013. nov. 7. 20:59
 9/21 anonim ***** válasza:

egy normális nő válaszol, még akkor is, ha épp azt írja "" bocsi de nem vagyok készen egy kapcsolatra" szóval ez is válasz;

de ilyenkor meg azon akadtok ki, hogy el vagytok utasítva

miért, az jobb lenne, ha hitegetne a nő és bele menne a kapcsolatba? ha ez történne akkor meg később pénzéhes, ri.bi, minden féle lenne az a nő....

Ez egy ördögi kör, ha válaszolunk és olyat, ami nektek men jó, az is baj, ha nem, az is baj

És ha azért nem válaszol,mert nem akar megbántani?

DE akármit írok, nem érted meg, oké, van igazság abba amit írsz belátom, de kicsit gondold már el azt is amit én ítam

és egy NORMÁLIS lány igenis visszaír, én meg arról nem tehetek, hogy te a nem normálisakba futottál eddig bele

2013. nov. 7. 21:05
 10/21 anonim ***** válasza:

" az igazi férfi"

Aminek hallattán sokaknak máig a sorozatvetővel járőröző svárceneggerek meg rambók jutnak eszébe...

Holott változik a világ elvtársak. Igaz a metroszexuálisok meg a másik véglet akik inkább búzák már, de a kettő között van egy baromi nagy rész akiket úgy hívunk "átlagemberek". Ide tartoznak az olyanok mint a helyi postások, gázleolvasók, munkások stb. Egyik sem egy kifejezett keménygyerek a környéken. Mégis sokuknak van felesége, barátnője vagy családja...

2013. nov. 7. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!