Mért hiszik ezt a nők?
Hogy a férfiak dolga, hogy levelet írjanak és a nők meg, mint az Istenek csak válogatnak a férfiak között és eldöntik kinek írnak vissza. Bunkó módon nem válaszolnak egy csomó férfinak, de örülnek, ha levelet írnak nekik, de viszonozni már fáj. Akkor?
Férfiként mért ne tehetném, hogy a nők írjanak és majd én eldöntöm melyiknek válaszolok. Aztán nincsenek elkényeztetve a nők. Nem a fenét...
Ha azt írjátok a levélben, hogy nem, akkor NEM. Egy normális férfi megérti és elfogadja azzal a tudattal, hogy legalább megtiszteltétek a válasszal, ha már ő is megtisztelt, hogy a billentyűztet koptatta értetek.
Annál viszont nincs rosszabb, mikor nem derül ki, hogy egyáltalán eljutott-e, elolvasta-e a címzett a levelet vagy sem...
Én személy szerint szoktam válaszolni a mások levelére, csak nyomós indok esetén nem írok. (pl ha zaklat valaki egy idő után nem fárasztom magam azzal, hogy magyarázzak neki h hagyjon békén)
Ami meg azt illeti, hogy a nők miért nem kezdeményeznek...ez azért még mindig neveltetés dolga. Oké, hogy emancipáció de attól még él az átlaglányban a régi hagyomány miszerint egy nő nem kezdeményez hanem "fogadja" és "reagál" a férfi viselkedésére, bókjaira.
(bezzeg ha egy csaj nem így tesz hanem kezdeményez, meg nyomul az meg azért nem tetszik sokaknak mert "közönséges")
Régen a férfiak lovagi tornákon harcoltak, hogy lenyűgözzék a kinézett hölgyeket, szóval ehhez képest szerintem nem olyan nagy áldozat szétküldeni pár levelet néhány lánynak, és várni a választ...
Az a baj kérdező h pár nő átejtett és most az összesen akarod kiélni a haragod. :S
Csak akkor még régen a lovagi tornákon egy nő értékelte a férfi bátorságát, küzdelmét.
Ma már lovagi tornán keményen küzdő férfit úgy otthagyná a nő, hogy csak na. Mondaná: küldjél fiam, majd harc után zselézd be a hajad, állj a tükör elé és tölts fel magadról egy szexi képet a Facebookra!
Mondjuk én alapból nem értem, hogy miért kell ráírni egy tökidegen lányra facebook-on. Én voltam olyan drága, hogy mindenkinek visszaírtam egy "köszönöm, de nem szeretnék ismerkedni"-féle választ, viszont soha nem tudtam felfogni, mégis mit várnak ezek a férfiak?
Egyáltalán nem vonzó dolog az interneten ismerkedni, amikor élőben is találkozhatom nap mint nap egy csomó emberrel.
Egyébként meg senki nem hiszi azt, hogy a férfiaknak kell ráírni a nőkre. Nem kell, nem kötelező, senki nem fogja a fejedet venni akkor, ha nem teszed meg, sőt valószínűleg sokan fognak örülni, amiért kimaradsz az életükből.
Nyugodtan megteheted, hogy megvárod amíg a nők rád írnak, és eldöntöd, hogy akarsz-e válaszolni a levélre vagy sem? Semmi nem akadályoz meg téged ebben, sőt kifejezetten megkérlek téged a nőtársaim nevében, hogy cselekedj így.
Én mindenkinek visszaírok, kivétel nélkül mindegyik zaklat utána.. Pedig mindig írok valami rövid indoklást, pl nem vagy szimpatikus, nem vágyom kapcsolatra, stb, aztán jönnek a levelek, hogy MIÉRT?
Idióták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!