Miért van az hogy ha tervezünk egy bulit szórakozóhelyre, akkor eldöntöm hogy felszedek egy csajt, de ha már ott vagyok akkor már nem? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval ha ott vagyok egyszerűen úgy érzem hogy nem tudok odamenni és bebeszélem magamnak hogy nem akarok. Segítsetek már mitcsináljak? Fas*om kivan már ezzel:s2014. márc. 9. 12:12
1/3 anonim válasza:
csak lazán..
Heló!
Mit iszol?
Kivel jöttél?
Nagyon jól nézel ki! stb.. nyomjad a szöveged, ne foglalkozz semmivel, csak légy kedves és legyél önmagad..mi veszteni valód van?
nem nagy dologám..de majd te is meglátod..
2/3 anonim válasza:
Ennyi az első kommentelő megmondta mit kell tegyél.
Én max azzal egészíteném ki, hogy ha van némi humorod akkor alkalmazz belőle egy fél maroknyit mert a szingli csajok szeretik ha megnevettetik.... és viszonozzák is.... nekem többször bejött
Csak bátran, ne mint egy töketlen
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. márc. 9. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!