És 25 éves srácként ciki egyedül menni szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Haverok nálam is beintegettek, és én sem voltam még egyedül bulizni, de most lenne kedvem! :)2014. márc. 8. 20:03
1/8 anonim válasza:
Már voltam, elég szar volt de ez van.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
nekem is beintettek, csak -3 év :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem gáz. Bármilyen életkorban. De ha ismerős helyre mész, biztos találkozol ismerőssel. Ne legyél az az egyedül táncolok és próbálok csajozni típus.
5/8 A kérdező kommentje:
2-es: Tudom, olvastam, ezért írtam ki! :D Nálunk ugye a "vigyázz magadra" annyira nem esedékes.
2014. márc. 8. 20:08
6/8 A lány neve: Béke válasza:
Egyáltalán nem ciki szerintem.
7/8 anonim válasza:
Nekem 26 évesen eszembe nem jutna elmenni egyedül szórakozóhelyre. Még akkor sem éreztem jól magam, ha többen voltunk... Mihez kezdenél egyáltalán ott? Vagy ez csak troll kérdés?
8/8 anonim válasza:
nem ciki, inkább rossz lehet, hogy egyedül vagy és mondjuk nem ismersz senkit. de ha ismersz ott másokat, mert egyedül mész, de ott találkozol ismerőssel, akkor ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!