Hogyan szólítsam meg őt?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolában, aki kettővel fölöttem jár. Csak látásból ismerem. Általában nem tesz mást, mint egy helyben áll csöndben, és néz a semmibe. Tehát eléggé zárkózott és elvont, de osztálya egyik legjobb tanulója. Egyszóval sok mindenben hasonlít rám. Tudom a nevét, és hogy mit szeret leginkább (zene terén (amiben szintén hasonlít rám)). Elhatároztam, hogy megszólítom, de sejtelmem sincs, hogyan tegyem.2014. márc. 8. 23:53
11/19 anonim válasza:
Inkább ne szólítsd meg mert képzelem milyen idegbeteg leszel ha visszautasít.
12/19 A kérdező kommentje:
11. Miből gondolod, hogy idegbeteg leszek? Ismersz tán? :) Vagy ezt a fantasztikus következtetést levontad két hozzászólásomból?
Nem lesz kicsit gyanús, ha csak úgy odamegyek egy számológépért? Mármint, neki hogy tűnne, hogy miért pont ő? És nem furcsállná, hogy nem az osztályomból kérek? Azt meg gondolom nem hinné el, hogy onnan egy gyerek nem tudna kölcsönadni a harmincból.
2014. márc. 9. 00:18
13/19 anonim válasza:
de hát mind a 30-an tesztet írtok, nem? :D Őt láttad meg a folyósón unatkozni, s tőle kértél...
14/19 A kérdező kommentje:
Nem, mivel az osztály két külön csoportra van osztva külön matektanárral.
2014. márc. 9. 00:55
15/19 anonim válasza:
gyakorlatilag pont ez lenne a lényeg,hogy levágja,hogy nem a sz-aros számológépért mész oda igazából.
szóval vágni fogja,de mégis oda fogja adni,vajon miért észlény?
16/19 anonim válasza:
Nézd meg, hogy van-e olyan tanár aki tanít mindkettőtöket, és ha igen, odamehetnél megkérdezni milyen nagyjából ez a tanár. Ő már úgyis jobban ismeri. Amúgy hány évesek vagytok?
17/19 A kérdező kommentje:
Én 16, ő gondolom 18.
2014. márc. 9. 16:31
18/19 anonim válasza:
Az előző vagyok.Ha a tanáros esetleg nem működne, az iskoláról is kérdezhetnéd, mennyire nehéz az ő évfolyama, mire kell majd számítanod stb..
19/19 anonim válasza:
facebookon próbáltad már?ha zárkózott nem biztos, hogy élőben olyan könnyen fog beszélni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!