Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsam meg őt?

Hogyan szólítsam meg őt?

Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolában, aki kettővel fölöttem jár. Csak látásból ismerem. Általában nem tesz mást, mint egy helyben áll csöndben, és néz a semmibe. Tehát eléggé zárkózott és elvont, de osztálya egyik legjobb tanulója. Egyszóval sok mindenben hasonlít rám. Tudom a nevét, és hogy mit szeret leginkább (zene terén (amiben szintén hasonlít rám)). Elhatároztam, hogy megszólítom, de sejtelmem sincs, hogyan tegyem.

2014. márc. 8. 23:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Dobd fejen almával aztán kérj bocsánatot ha magához tért
2014. márc. 8. 23:55
 2/19 anonim ***** válasza:
+1
2014. márc. 8. 23:59
 3/19 A kérdező kommentje:
Jól esik idehányni, vagy csak figyelemre vágysz?
2014. márc. 9. 00:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

állj mellé és nézz te is a semmibe egy darabig, majd kérdezd meg tőle hogy ugye milyen érdekes?

ha visszakérdez találj ki valamit amiről lehet beszélgetni :)

2014. márc. 9. 00:01
 5/19 anonim ***** válasza:
próbáld kicsit az érzelmek felé terelni...
2014. márc. 9. 00:02
 6/19 anonim válasza:
100%
Szerintem köszönj neki és kérdezd meg, hogy "Szia, Hogyhogy csak itt álldogálsz..?" és mosolyogj:) Utána magától menni fog a beszélgetés..
2014. márc. 9. 00:03
 7/19 anonim válasza:
100%

Menj oda hozzá és kérd kölcsön mondjuk a számológépét (mittudomén, dogát írtok, és otthon hagytad) és akkor kezdd el, hogy hogy is hívak (ha még elvileg nem ismered) és akkor kezd el vele beszélgetni.

Ha olyan zárkózott, mint én, örülni fog, hogy egy fiú megszólította, úgyhogy ne parázz.

Sok sikert! :)

2014. márc. 9. 00:05
 8/19 anonim ***** válasza:
Hányd pofán ha figyelemre vágysz.
2014. márc. 9. 00:06
 9/19 A kérdező kommentje:
Nektek szellemi kielégülést okoz, ha ideokádhattok valamit? Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor mi a halálért írsz?
2014. márc. 9. 00:09
 10/19 Noydra ***** válasza:
100%

Kreativitás ember.

Leírták már előttem is, kérj tőle valamit kölcsön, valami tanszert, hamár jó tanuló+zárkózott...

Úgyis lesz nála.

2014. márc. 9. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!