Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szóltok ehhez a dologhoz?

Mit szóltok ehhez a dologhoz?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és tetszik egy 20 éves fiú. Tudom, hogy csak 1 év a korkülönbség,de mindig jönnek azzal, hogy fiatalabb felfogású..meg ilyenek. Mégis jól érzem vele magam és észre sem veszem ezt. Viszont nem tudom, hogy ő akar-e valamit,mert mindig kétértelmű dolgokat mond. Egyszer olyan, mintha nem venne komolyan és nem ír 2 napig, aztán pont az ellentéte. Fiúk ez mit jelent nálatok ?..

2014. márc. 8. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fél lépni. Egyébként egyik ismerősöm 20/L és 17/F. Teljesen jol megvannak már elég régen. szóval ez csak egy dolog. Lehet hogy érettebb mint a kora indokolná, ez az egy év meg aztán főként nem jelent semmit szerintem.
2014. márc. 8. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy év... téged nem zavar.mással se foglalkozz.talán azért kétértelmű,mert tetszel neki,és így akarja kideríteni,van-e esélye
2014. márc. 8. 23:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon nehéz eldönteni, hogy mit is akar. Van amikor úgy tűnik mintha csak megdöntésre akarna és ennyi, van amikor meg nagyon kedves stb.
2014. márc. 9. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
ja ez az értelmi szint mert én vagyok az osztályba az egyik legértelmesebb fiu a nálam 2 ével időseb lány értelmi szinvonala is :S gáz
2014. márc. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!